Lékai-Kiss Ramóna reagált Oláh Ibolya durva kritikájára

Sztárban Sztár All Stars, SztárbanSztárAllStars
Fotó: forrás: TV2
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, a hétvégén távozott a TV2 nagy sikerű showműsorából Tóth Gabi és Oláh Ibolya, azonban az utóbbi meglepő beszédet mondott a színpadon a kiesését követően. A Sztárban sztár All Stars versenyzője sértetten reagált, és úgy tűnt, a zsűrire neheztelt a kiesése miatt.
Vágólapra másolva!

A múlt hétvégén összeállt a showműsor döntős mezőnye, így jövő héten búcsúzik a nézőktől a TV2 egyik legsikeresebb műsora, a Sztárban Sztár All Stars. Az elődöntőben, a nyolcadik élő show-ban a versenyzők egy-egy egyedi produkcióval és egy duettel készültek az estére. Ezúttal egyenes ágon, a legtöbb nézői szavazattal jutott tovább a döntőbe Gubik Petra, így neki nem kellett a műsor végén a színpadon állva izgulni. Rajta kívül továbbjutott még Oláh Gergő és Peter Srámek, majd Puskás Peti is csatlakozhatott a négyes mezőnyhöz. A Sztárban Sztár All Stars elődöntőjének utolsó perceiben kiderült, hogy Oláh Ibolya és Tóth Gabi búcsúznak a finálé előtt, az előbbi énekesnő azonban furcsán reagált a kiesésére.

Sztárban sztár All Stars - Oláh Ibolya, mint Bonnie Tyler
Sztárban sztár All Stars - Oláh Ibolya, mint Bonnie Tyler 
Fotó: TV2

Eleinte úgy tűnt, Oláh Ibolya valóban örömében ugrált a kiesése miatt, majd elmondta, hogy nem bírt volna megfelelően felkészülni a döntőre, így is nehezére esett a feszített tempó, amit hétről hétre megkövetelt a műsor. Valószínűleg már szóló produkciója után is megsértődhetett, amikor Stohl András kritikáját hallgatta, már akkor védekezően lépett fel, amivel meglepte a zsűrit.

Szeretnék őszinte lenni. Szerintem nagyon kevés nekem ez az idő, hogy belebújjak ebbe, és nekem idő kell, hogy azokat a dalokat önmagamévá tegyem és önazonossá tudjak válni. És ez a műsor nem megfelelő rá, bocsánat!

- magyarázkodott a szólóprodukcióját követően, melyben Bonnie Tylert alakította.

Ugyan Peter Srámekkel közös duettjükkel nagy sikert arattak, ez mégsem volt elég Oláh Ibolya továbbjutásához, amit ő szemmel láthatóan nem bánt, sőt, örömmel nyugtázta, hogy nem kell tovább készülnie. A színpadon érdekes beszédet mondott, a zsűrinek durva kritikát fogalmazott meg búcsúzóul, valószínűleg nehezményezte, hogy nem jóra értékelték az alakítását.

Most Lékai-Kiss Ramóna is megszólalt arról, mit gondol Oláh Ibolya beszédéről, és őt hogyan érintette az énekesnő sértettsége.

Én azt gondolom, hogy ez a műsor a versenyzőknek és a zsűrinek is nagyon nehéz. Itt nem a Megasztárban ülünk, amikor bejön egy civil ember, aki próbálgatja a szárnyait, és akkor el lehet neki mondani, hogy jól énekelsz, vagy nem jól énekelsz.

Itt professzionális énekesek állnak ide a színpadra, ha valamikor rosszul is sikerül egy produkció, nem vagyunk abban a helyzetben, hogy azt mondjuk, ez borzalom volt, mert egyrészről nem sérthetjük meg a versenyzőt, mert itt már mindenki bőven letett már az asztalra. De valahogy mégis szépen keretbe kell foglalnunk azt, hogy ez most nekünk hogy tetszett. Zsűriként vagyunk a műsorban, de a nézők érzéseit próbáljuk átadni, és van olyan, amikor nem jön át egy produkció, van amikor igen. Nehéz!

Liptai Claudia , Lékai-Kiss Ramóna , Stohl András
Oláh Ibolya valószínűleg a Sztárban sztár All Stars zsűrijére neheztelt a kiesése után, most Lékai-Kiss Ramóna reagált a szavaira
Fotó: Ladóczki Balázs

 

Van igazság abban, amit Ibi mond, hogy itt nagyon sokat készülnek, mindenki belead apait-anyait, és két perc alatt abban a helyzetben vagyunk zsűriként, hogy el kell mondani, hogy ez annyira nem volt jó, vagy jó volt. Ha ebben van sértettség, akkor azt nagyon sajnálom, mert soha nem célunk, hogy megbántsunk bárkit

- fejtette ki a Borsnak Lékai-Kiss Ramóna, aki szerint minden énekes győztes lehetne, hiszen mindannyian profik, azonban valami alapján nekik is muszáj értékelni az adott produkciókat és különbséget tenni.

Az elődöntőről készült képeket a linkre kattintva tekintheti meg!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!