T. Danny új frizurája sokkolja a rajongóit

Vágólapra másolva!
Szőkére váltott, de a kommentelők szerint egyáltalán nem áll jól neki.
Vágólapra másolva!

Az énekes, rapper és dalszerző T. Danny igazi szívtipróként robbant be a köztudatba. Most vadiúj frizurával látható legfrissebb képein, a felvételeken pedig megdöbbentő módon platinaszőke. A kommentelők nem értik, miért változtatta meg ennyire a külsejét, eddig szinte csak negatív visszajelzést kapott a hajfestésre.

"A csajok önmagadért kell, hogy szeressenek, ne egy Ken babát lássanak már benned. Ha neked tetszik, ám legyen, de szerintem ez most mellé ment" - írta egy kommentelő. "Jaj, de nem áll jól ez a szőke. Nagyon rossz" - fűzte hozzá egy másik. "Mióta vagy szőke? Ez nem te vagy!"- üzente neki egy követője.

Más változás is történt az életében

Az év elején derült ki, hogy szakított T. Danny és sokáig titkolt barátnője, Kecskés Enikő, akik csak tavaly év végén vállalták fel kapcsolatukat a nyilvánosság előtt. Utólag derült csak ki, hogy két évig egy párt alkottak, a rapper valószínűleg már a lánykérésre készült. Azonban viharos kapcsolatukban nem ez volt az első mosolyszünet, de nagyon úgy fest, hogy az utolsó, ugyanis nagyon elmérgesedett a viszony az egykori szerelmesek között.

A szakítás tényét sem erősítették meg sokáig, de a zenész nem bírt az érzéseivel, ezért számos olyan bejegyzése, dalszövege született, ami félreérthetetlen volt. Egyik nagy port kavart dalához azonban egyik eddigi sem fogható, annyira durva és megalázó sorok, véres jelenetek születtek benne. Már ekkor is többen szóvá tették neki, hogy túlzásba esik, és kiábrándítónak tartották, hogy ennyi idő után is volt barátnőjét szidja a dalszövegeiben.

A Borsnak most elmondta, hogy érzi magát egyedül. "Szingli lettem, a szingli élet pedig veszélyes. De előfordult már néhányszor ilyesmi az emberiség történetében, csak nekem most jött el ez az időszak" - mondta.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!