Újabb streamingszolgáltató érkezik Magyarországra

tévézés
Fotó: Origo
Vágólapra másolva!
Az AMC Networks International Central and Northern Europe és a Magyar Telekom stratégiai partneri együttműködése keretén belül debütál a SELEKT, az AMCNI CNE saját streaming szolgáltatása. Az újabb platform 1800 órányi tartalmat kínál.
Vágólapra másolva!

Az AMCNI CNE streaming szolgáltatása Európában először Magyarországon, a Magyar Telekom 2020 szeptemberi és utáni IPTV és Telekom TV díjcsomaggal rendelkező ügyfelei számára (kivéve Közszolgálati, Alap és S díjcsomag) lesz elérhető. A SELEKT 1800 órányi tartalmával teljeskörű szórakozást nyújt a család minden tagja számára: közkedvelt filmekkel és sorozatokkal, exkluzív sportközvetítésekkel, ismeretterjesztő- és gasztrotartalmakkal, gyermekműsorokkal - írta közleményben az AMC. 

Újabb streamingszolgáltató érkezik Magyarországra - jönnek az Éhezők viadala-filmek
Újabb streamingszolgáltató érkezik Magyarországra - jönnek az Éhezők viadala-filmek 
Fotó: IMDb

A folyamatosan frissülő műsorkínálat – többek között – olyan filmekkel várja a nézőket, mint az Éhezők viadala vagy a Torrente. Ami a közönségkedvenc sorozatokat illeti, az AMC saját gyártású műsorai közül a The Walking Dead – The Ones Who Live Magyarországon egyedül a SELEKTEN streamelhető. A magyar piacon a harmadik legnagyobb portfolióval rendelkező AMCNI CNE kötelékébe tartozó Spektrum saját gyártású produkciói közül a Tabukról tabuk nélkül és a Tiltott Zónák első évada is elérhetővé válik a nézők számára - olvasható a közleményben.

A család fiatalabb tagjai a SELEKT-nek köszönhetően – más, jól ismert és közkedvelt mesehősök mellett – Thomas, a gőzmozdony kalandjait követhetik bármikor, de a gasztroműsorok szerelmesei is megtalálják számításaikat Jamie Oliver és a TV Paprika számos saját gyártású műsorának köszönhetően. A sportrajongók a Sport TV-n kívül egyedül a SELEKT-en követhetik a Kézilabda Bajnokok Ligája, NBA- és MLB-mérkőzések, illetve további sportközvetítéseket élőben. Az élő közvetítések mellett a Sport TV saját gyártású sorozatai és magazinjai- mint a Harmadik Félidő, Trash Talk, Alley-oop, A Calcio Titkai - bármeddig visszanézhetők, mindezek mellett a Sport1-en és Sport2-n élőben közvetített legjobb meccsek is elérhetők egy hétig.

Öt eszköz regisztrálható az újabb platformon 

Az ö regisztrálható eszköz és a három párhuzamosan futtatható stream segítségével a család tagjai bárhol, bármikor kényelmesen elérhetik a műsoraikat.

A SELEKT mellett a vállalat elindítja SELEKT Light szolgáltatását is, amely regisztrációval bárki számára hozzáférhető. A SELEKT Light-on a felhasználó ízelítőt kap a csatornák kiemelt tartalmaiból, betekintést nyerhet legújabb saját gyártású műsorokba: tartalmak a lineáris csatorna kínálatából, valamint a saját gyártások első epizódjaiból. A frissen debütáló izgalmas, magával ragadó Minek ment oda első epizódja október 13-27-ig a SELEKT Light-on lesz látható. Ezzel párhuzamosan az AMC Mikro megszűnik. Fontos különbség a két szolgáltatás között, hogy a teljes tartalomlista – beleértve az élő sporttartalmakat – csak a SELEKT-en érhető el.

Streaming-premierekről itt olvashat. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!