A rákos beteg Katalin hercegné terhes?

Vágólapra másolva!
A rossz nyelvek szerint előfordulhat, hogy Katalin hercegné távolmaradása a nyilvánosságtól, nem csak a betegsége, hanem valami egészen más miatt történik. Az egyik amerikai fogadóoldalon többek közt elérhető egy olyan tétel is, mely szerint Katalin hercegné körül azért nagy a titkolózás, mert valójában terhes.
Vágólapra másolva!

Nemrég derült ki, Katalin hercegné súlyos beteg, rákot diagnosztizáltak nála. A háromgyerekes édesanya maga jelentette be a hírt egy videóüzenetben, közölte, hogy egy időre eltűnik, a gyógyulására koncentrál.

Már az év elején nyilvánosságra kerültek olyan állítások, melyek szerint Vilmos herceg felesége azért kerüli a rivaldafényt, mert plasztikai műtéten esett át, vagy éppen válófélben van a herceggel. A pletykák a betegsége bejelentése óta sem álltak meg. 

Az egyik amerikai fogadóoldalon ugyanis megjelent egy olyan fogadási tétel, amely szerint Katalin hercegné körül azért nagy  a titkolózás, mert valójában terhes. 

Sőt, ami még ennél is hihetetlenebb, hogy a születendő gyermek nem Vilmos hercegtől fogant, hanem a szeretőjétől. Aki felteszi a pénzét erre az állításra,  feltett összeg 10 ezerszeresét söpörheti be, ha a pletyka igaznak bizonyul. Azaz mindössze 1 dollárból (360 forint) 10 ezret (3,6 millió forint) csinálhat a fogadó.

Melyek a leghajmeresztőbb pletykák a hercegnéről?

Ezek az amerikai Bovada Casino-féle „Hol van Katalin hercegné?” fogadási tételénél a legfelkapottabb lehetőségek:

1. Plasztikai műtéten esett át Brazíliában (x2.000)

2. A Mount Everest megmászására készül (x2.500)

3. Apácazárdába vonult (x2.500)

4. Olimpiára készül atlétaként (x2.500)

5. Hitbéli elvonuláson vesz részt (x3.000)

6. Rosszul vágták a haját, és próbálja visszanöveszteni (x5.000)

7. Félrelépett Harry herceggel (x10.000)

8. Az álarcos énekes című műsor forgatásán vesz részt (x10.000)

9. Terhes a szeretőjétől (x10.000)

10. Börtönbüntetését tölti (x20.000)

Mint látható, rengeteg elképesztő állításra fogadhatnak emberek a hercegné állapotát illetőleg - írja a Metropol. Minél hihetetlenebb egy-egy állítás, annál magasabb összeget nyerhet annak bebizonyodása esetén a fogadó. Például ha valaki arra fogad, hogy Katalin hercegné börtönbe került, és kiderül, hogy valóban ez történt, akkor a befizetett összege 20 ezerszeresét kapja vissza. Így már érthető, hogy az emberek miért képesek bármilyen légből kapott pletykára fogadni – számolt be róla elsőként a Gamblingsites.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről