Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Csuromvizesen, egy apró bikiniben mutogatja magát a volt pornós Aleska Diamond

Vágólapra másolva!
Megint levetkőzött a volt pornós Aleska Diamond, aki ezúttal a nyaralásáról szórja magáról a szexi, bikinis képeket.
Vágólapra másolva!

Jelenleg is Cipruson tölti az idejét Sáfrány Emese, aki már több képet mutatott a nyaralásáról. Az ideje nagy részét egyértelműen egy szál bikiniben tölti, és bár nem árulta el, hogy kivel utazott, a bejegyzései szerint valaki folyamatosan szexi képeket készít róla.

Egyedülálló anyaként is megállja a helyét

A magánéletéről egy ideje nem beszél, de azt tudni róla, hogy a kisfiát egyedül neveli. "Nolen nagyon cuki, egyre jobban és többet beszél, kialakult a kis nyelvezete, és a szeretetét is jól ki tudja fejezni. Magától mondja, hogy „anya, szeretlek", ölelget, simogat, igazi szerelem van közöttünk.

Aktív, olyan, mint akit reggel felhúztak és estig meg sem áll. Kell hozzá az energia, de nem lepődöm meg, mert anyukám mindig mondogatja, hogy én pont ugyanilyen voltam kiskoromban.

Egy mókuskerék be tudja szippantani az embert, a munka-gyerek kombináció igen fárasztó és veszélyes tud lenni. Figyelek arra, hogy legyen szabadidőm, hogy ki tudjak kapcsolódni a barátnőkkel úgy, hogy ez semmiképpen se menjen a kisfiam kárára. Igyekszem az idővel úgy logisztikázni, hogy azokon a napokon megyek programozni, amikor Nolen az apukájával van. Természetesen a nagyszülők is sokat segítenek, mindig számíthatok rájuk" - mesélte korábban Sáfrány Emese.

Már tudja, hogy milyen férfit tud elképzelni maga mellett

Nem titok, hogy Sáfrány Emesének jelenleg szabad a szíve, a TNT Intivel való szakítása óta legalábbis nem vállalta nyilvánosan egyik kapcsolatát sem. 

"Nyitott vagyok, de nem szoktam az egyik kapcsolatból a másikba ugrani. Anyukám szokta mondani, hogy szerinte nagyok az elvárásaim, hangsúlyozom, nem így van. Inkább úgy hiszem, eddig volt alacsony.

Mostanra teljesen kikörvonalazódott, mit szeretnék és mit nem.

Az eddigi kapcsolataimban részben voltak csak meg ezek a tulajdonságok, viszont már olyan férfit keresek, akiben egyben találom meg azokat a dolgokat, amire én vágyom" – árulta el az influenszer, aki a napokban várhatóan még több szexi fotóval rukkol majd elő az Instagram-oldalán.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről