Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

Személyesen érkeznek a minyonok a Kultik mozikba

Vágólapra másolva!
A minyonok újra színre, vagyis inkább vászonra lépnek. A nagy sikerű Gru sorozat folytatása, a Gru 4 ugyanis július 4-én, csütörtökön (mikor máskor?) kerül a hazai mozik műsorára. A Kultik mozikban azonban nem csak a nagyvásznon találkozhatsz a sikersorozat szereplőivel, de személyesen is! Ha pedig éppen arra járnak, szívesen összeállnak mindenkivel egy fotóra, egy ölelésre, de ha szeretnéd, autogramot is adnak.
Vágólapra másolva!
A Kultik mozikban nem csak a nagyvásznon találkozhatsz a sikersorozat szereplőivel, de személyesen is
Forrás: Kultik Mozihálózat

A minyonok idén ugyanis szeretnék elárasztani szeretetükkel rajongóikat, ha már ennyi ideig vártak legújabb kalandjaikra. A nagy találkozás mellett a Kultik mozikba pedig magukkal hozzák kedvenc édességüket, az óriás banános pillecukrokat, mozis ajándékaikat, a Kultik webshopon még igazi minyonplüssöket, -kulacsokat is találtok majd. Sőt minden valódi gentlemen minyon meglepetést kap. Ehhez nem kell mást tenned, csak kövesd a gentleminions trendet, és vedd meg/vagy vedd át a jegyedet a mozi jegypénztárában fehér ingben, nyakkendőben, vagy fekete-fehér ruhában, és ha van kedved, oszd meg valamelyik közösségimédia-platformon.

A részletes programért és találkozási pontokért keresd fel a Kultik mozik weboldalát.

A minyonok idén a Kultik mozikba magukkal hozzák kedvenc édességüket, az óriás banános pillecukrokat
Forrás: Kultik Mozihálózat

És mivel készülnek a minyonok 2024-ben? Hét év szünet után a sorozat legújabb filmjében a világ kedvenc szupergonoszból lett Anti Gonosz Liga ügynöke visszatér egy izgalmas, merész, minyonoktól hemzsegő kavalkádban, a Gru 4-ben. A világviszonylatban csaknem egymilliárd dollárt hozó 2022-es Minyonok: Gru színre lép után a mozitörténelem legjövedelmezőbb animációs sorozata új fejezettel jelentkezik, amelyben Gru, Lucy és a lányok – Margo, Edith és Agnes – mellett egy új családtagot üdvözölhetünk, ifjabb Grút, akinek feltett szándéka, hogy az apját szekírozza. És ha ez nem lenne elég, Gru új ellenségekkel kerül szembe, Maxime Le Mallal és femme fatale barátnőjével, Valentinával, és a család újból menekülni kényszerül…

Ne hagyd ki az év egyik legsárgább filmjét, és találkozz a minyonokkal a Kultik mozikban!

Gru 4 előzetesek:

Gru 4, július 4-től a mozikban
Forrás: Kultik Mozihálózat

(x)

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről