A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Nyaralni ment a koncertje helyett Hevesi Tamás - az énekes az Origónak elmondta, mi történt

Hevesi Tamás
Vágólapra másolva!
Csanáloson lépett volna fel most vasárnap Hevesi Tamás, azonban félreértés történt, ami miatt hazugsággal vádolták meg az ismert énekest: az alpolgármester szerint a zenész elfelejtette a fellépését, ezért az utolsó pillanatban közölte a szervezőkkel, hogy nem tud megjelenni, mert nyaral. Az Origónak többek közt azt is elárulta Hevesi Tamás, hogy mi történt, ami miatt ilyen kellemetlen helyzetbe került, és kik a felelősök.
Vágólapra másolva!

A hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Strudlifesztivált, melyre idén július 28-án kerül sor Csanáloson. A fellépők között szerepel Hevesi Tamás is, akit nemrég hazugsággal vádoltak meg: az alpolgármester szerint elfelejtette, hogy koncertje lesz, ehelyett pedig inkább nyaralni ment.

"A 20 órától tervezett Hevesi Tamás-koncert sajnálatos módon elmarad. 

A művész úr a februárban megkötött szerződés és fellépési díjának előre utalása ellenére a hét közepén, szerdán tudatta velünk, hogy megfeledkezett a csanálosi Strudlifesztiválon való fellépéséről, és elutazott nyaralni. 

Komoly fejtörést okozott ez számunkra. Azonban nem engedtük, hogy kedvünket szegje ez a fajta negatív hozzáállás és tapasztalat. Hevesi Tamás helyett egy másik közismert fellépő fog színpadra állni este 8 órától, a közismert magyarországi pop-rock énekes, Sipos F. Tamás koncertjére kerül sor" - nyilatkozta a Szatmár.ro-nak Vinkler Rolland alpolgármester.

Több fórumon is helytelenül - olykor becsületsértő módon - jelent meg Hevesi Tamásról az az álhír, hogy elfeledkezett a fellépéséről, s helyette nyaralni indult 

- mondta Hevesi Kriszta, Hevesi Tamás felesége a történtek után. 
Az énekes a következőket mondta az Origónak:  

Soha nem feledkeztem meg fellépésemről, ezért is állhatok évtizedek óta színpadon.

Nagyon szeretem és tisztelem a közönséget, kiváltképp a határon túli magyarságot” - mondta Hevesi Tamás az Origo megkeresésére.

Jelen esetben egy adminisztrációs hiba folytán nem érkezett meg az énekeshez az aláírt szerződés, így nem tekintette rögzítettnek az időpontot, csupán egy megkeresésnek, érdeklődésnek vette. A hír még durvább, rágalmazással felérő aspektusa azonban, hogy Hevesi Tamás felvette a fellépésért járó pénzt.

A szervezőirodának lehet, hogy utalták már az összeget, erről nincs információm, de én mindig csak az előadás után kapom, a teljesítést követően

- mondta Hevesi Tamás.
Az énekest Sipos F. Tamás helyettesíti Csalánoson, mivel Hevesi nem tudott már hazaérni Mallorcáról, mire kiderült a technikai hiba.

Sok zenésszel szerencsére nagyon jó, baráti a viszonyunk, ezért bevett szokás, hogy kisegítjük egymást. 

Én is sokszor helyettesítettem már énekes kollégákat, amikor nekik akadt bármilyen nehézségük, leggyakrabban megbetegedés vagy más családi nehézségek" - magyarázta lapunknak. 

A csalánosi közönségnek is üzent Tamás:
 

“A helyi szervezőkkel már megbeszéltük, hogy egy ingyenes fellépéssel szeretném meghálálni azoknak, akik vártak

- zárta a beszélgetést a zenész. 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!