A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Óriási botrányt okozott Charlie Sheen a filmje forgatásán

Charlie Sheen és Selma Blair
Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
A szereplőválogatásokon általában figyelnek arra, hogy olyan színészek kerüljenek össze, akik összhangban vannak, akik jól mutatnak együtt a képernyőn, mozivásznon, akik vélhetően kibírják egymás mellett a hosszú munkát, a hónapokig elnyúló forgatásokat. Sokszor azonban a teljesen különböző jellemű sztárok nem tudják elviselni egymást: volt, hogy a producer avatkozott közbe, máskor gyalázkodó szövegeket küldött egy sztár a másiknak. Nézzünk pár példát Hollywoodból!
Vágólapra másolva!

Leonardo DiCaprio és Claire Danes

Claire Danes, Leonardo DiCaprio

A Rómeó és Júlia forgatása alatt Danes éretlennek találta DiCapriót, és mindenáron kerülte őt, amikor nem voltak közös jeleneteik. DiCaprio akkoriban 21, míg Danes 17 éves volt. Utóbbi szerint DiCaprio gyerekesen, idétlenül viselkedett a forgatáson, másokat is folyton megtréfált, míg a férfi állítólag azt gondolta, hogy Danes túl komoly és feszült – persze a beszámolók szerint épp ő volt a céltáblája a csínyeknek.

Kim Cattrall és Sarah Jessica Parker

Utólag már úgy emlékszik mindkét fél, hogy soha nem voltak jóban, noha éveken át egy sikersorozat, a Szex és New York főszerepeit játszották, barátnőket, akik mindent elmondanak egymásnak. Utána nem hívták, nem keresték egymást, majd amikor Kim Cattrall öccsét holtan találták, a színésznő nagyon nem kért egykori kolléganője, Sarah Jessica Parker együttérzéséből. Parker ugyanis korábban nyilvánosan fejezte ki az együttérzését a családi tragédia miatt, Cattrall azonban úgy vélte, csak azért írt neki, hogy megfeleljen a róla kialakított képnek, miszerint ő egy kedves, szeretni való nő.

Kim Cattrall és Sarah Jessica Parker 
Fotó: Getty Images via AFP

A színésznő hipokritának nevezte Parkert, majd ezt írta: „Hadd tegyem nagyon világossá, ha eddig még nem tettem volna. Nem tartozol a családomhoz. Nem vagy a barátom”. Végül megkérte egykori kolléganőjét, hogy ne használja fel az ő tragédiáját az imázsa építéséhez.

Amikor kiderült, hogy a sorozat folytatást kap, Sarah Jessica Parker azt mondta, hogy Cattrall nem fog visszatérni a szériába. "Nem hiszem, hogy jóban lennék vele, hiszen ez a történet túl nagy nyilvánosságot kapott az ő részéről" – mondta arra a kérdésre válaszolva, hogy szívesen látná-e a kolléganőjét az Egyszer csak...-ban. Ehhez képest visszatért, elképesztő összeget kapott egy nyúlfarknyi szerepért, ráadásul nem is kellett találkoznia Sarah Jessica Parkerrel.

A hírek szerint már a Szex és New York elején rossz volt amúgy a viszony, a pletykák szerint Sarah Jessica Parker sokkal magasabb gázsit kapott, mint a négyfős társaság másik három tagja, és ezt a Samanthát játszó Kim Cattrall viselte a legnehezebben.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!