A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Stohl András mindent elmondott a TV2 visszatérő műsoráról - videó

POY_5633
Stohl András
Fotó: Fotó: Polyák Attila - Origo
Vágólapra másolva!
Hétfő este indul a TV2 Klubon az Újratervezés újabb évada, amelyről Stohl András beszélt.
Vágólapra másolva!

Szabó Zsófival és Stohl Andrással, valamint Csutival és Lehoczky Léna lakberendezővel indul hétfőn a TV2 Klubon az Újratervezés negyedik évada, amelyben a stáb ismét rászoruló családoknak segít, azok lakásálmait valósítja meg.

"Tényleg döbbenetes élettörténetekkel találkozik az ember, nagyon sokféle történettel. Egy dolog azonos bennük, hogy ők mind olyan család, akik megpróbálják azt, hogy ez változzon. Iszonyatos sok munkát tesznek bele. 

Nagyon megható az, ahogy próbálják az életüket rendbe tenni vagy előremozdítani, de valamilyen oknál fogva ez nem sikerül.

Vagy azért, mert túl sok a gyerek, vagy azért, mert egyedülálló valaki neveli a gyerekeket, vagy egyéb körülmények vannak. Mindig más a sztori. De mindig olyan embereknek segítünk, akik nem azt várják, hogy valaki helyettük megoldja ezt a dolgot. És ettől fantasztikus a dolog, hogy ők nemcsak egyszerűen tátott szájjal várják, hogy beessen a sült galamb..." – magyarázta a műsorról Stohl András a Mokkában, ahol Lehoczky Lénával együtt jelent meg. Nézze meg a teljes beszélgetést!

Stohl András és Lehoczky Léna lakberendező az Újratervezésről beszéltek a Mokkában:

"Amikor felkértek a műsorra, gondoltam, hogy nagy hatással lesz rám mások életet segíteni, jobbá tenni, megváltoztatni. De amikor ez megtörtént a valóságban, álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen fájdalmasan megható lesz mindennek részese lenni. 

Ez a produkció számomra nem egy lehetőség, nem egy munka volt, hanem ajándék.

Megismerni a családok történetét, majd látni az arcukon az örömöt, részt venni abban, hogy megváltozik az életük… Nem tudom szavakkal leírni, mit jelentett nekem ez a pár hónap. Egy biztos, nem ugyanaz a Szabó Zsófi vagyok, mint aki a műsor előtt voltam" – mondta korábban Szabó Zsófi, aki Ördög Nórát váltotta az Újratervezésben.

Mi jön még ősszel a TV2-n?

A TV2 rengeteg újdonságot bejelentett az őszre vonatkozóan: tizenkét év után visszatér a csatornán a Megasztár, a Sztárban sztárból pedig All Star évad jön, amelyben az eddigi évadok legjobbjai mérkőznek meg egymással.

A minap kiderült, hogy mikor folytatódik az Ázsia Expressz, illetve mikor indul Kasza Tibivel a Kísértés, miközben a Dancing with the Stars sem áll meg, és visszatér a képernyőre egy "győzis" realityvel a Gáspár család. Lékai-Kiss Ramónával érkezik a Password – A jelszó című vetélkedő, de két heti sorozat (a S.E.R.E.G. és a Hunyadi Jánosról szóló széria) mellett egyestés event műsorra is számíthatunk: az 1% Club tudományos felmérés alapján teszteli majd a nemzet intelligenciáját.

Az Újratervezés augusztus 12-én 21 órakor indul a TV2 Klubon.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!