Megasztár: óriásit hibázott az egyik versenyző - videó

Megasztár
Vágólapra másolva!
A TV2 hatalmas nézettségű tehetségkutatója egy héttel ezelőtt indult el a TV2 csatornáján. A Megasztár második adásában az egyik versenyző annyira izgult, hogy teljesen leblokkolt, és egy hatalmasat bakizott.
Vágólapra másolva!

A Megasztár 12 év után tért vissza a TV2 képernyőjére. Az ötfős ítészcsapatot Rúzsa Magdolna, Marics Peti, Marsalkó Dávid, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabi alkotják. A műsor első adása szeptember 22-én indult, és már az első adás óriási nézettséget hozott.

A 2024-es Megasztár zsűrije, Marsalkó Dávid, Marics Peti, Rúzsa Magdi, Caramel, Papp Szabi
A 2024-es Megasztár zsűrije, középen Rúzsa Magdi
Fotó: TV2 / TV2

A Megasztár versenyzője leblokkolt

A második adásban az egyik versenyző, Mónus Benjámin a Rómeó és Júlia című musical leghíresebb slágerét, a Lehetsz király című számot énekelte, azonban az előadása nem úgy sikerült, ahogyan azt szerette volna. Pár sort énekelt el csak a dalból, majd annyira izgult, hogy elfelejtette és eltévesztette a szöveget, ha pedig ez nem lenne elég, kissé hamis is volt.

A produkció végén a versenyző igyekezte kimagyarázni a bakiját, azonban ez a zsűrit egyáltalán nem hatotta meg.

"Bocsánat! Egy kicsit belelovaltam magam. Az a versszakot ott....

Tudom magamról, hogy ha egy kicsit izgulok, vagy egy kissé jobban beleélem magam a nézőközönséggel való interakcióba, akkor... 

- mondta, majd Marics Peti vette át a szót.

"Figyu, amúgy az van, hogy egy tök szerethető karakter vagy, viszont ahol át kellett volna törni ebbe a dalban, az mondjuk nem volt meg. Nem volt meg az az őserő, amire szükségünk lett volna. Sajnos ebbe a versenybe ez még nem elég" - részletezte a ValMar duó énekese, majd őt félbeszakítva ismét magyarázkodott a fiatal férfi.

Marics Peti szerint jó politikus lenne belőle, azonban Papp Szabi teljesen kiborult tőle.

"Érdekes dolog, hogy nem is énekeltél, hanem szavaltál. 

Ebbe semmi éneklés nem volt. 

Nem erről szól az, amikor valaki énekel a színpadon. Lehet, hogy neked van valami keresnivalód a színpadon, én nem tudom egyelőre, hogy az mi lehet" - ecsetelte az énekes, majd ismét átvette a szót Mónus Benjámin.

Figyi, imádom, hogy mindenkinek belebeszéled a hasába, ha nem is akarja.

 Viszont érzünk egy-két olyan dolgot, amit te nem érzel" - zárta Marics.

Caramel szerint is sok volt a duma, Rúzsa Magdi pedig azt javasolta neki, hogy menjen el egy énektanárhoz, és majd pár év múlva jöjjön vissza.

A produkcióját itt tudja visszanézni.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!