12 év után tönkrement Szebeni István házassága

Szebeni István
Szebeni István
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
A TV2 volt híradósa 12 év után már nincs együtt a feleségével. Szebeni István 2023 nyarán távozott a csatornától, közösségi médiás posztjaiban már csak a fiával látható.
Vágólapra másolva!

Lapértesülések szerint már nem él a feleségével Szebeni István, akit a TV2 nézői a Tényekben láthattak sokat. A volt híradós közösségi oldalán már jó ideje nincsnek közös képek a feleségével, viszont sok fotón a fiával látható - akivel nemrég tért haza Hawaiiról. 

Szebeni István egy korábbi képen
Szebeni István egy korábbi képen 
Fotó: TV2

"Nekem a család, a fiam az első. Egyszer egy Facebook-posztomban azt írtam a családi kép alá, hogy vannak fontos dolgok, meg fontosabbak, de van a legfontosabb. Ezzel meg is válaszoltam a kérdést, a családra, a kisfiamra mindig van időm" - nyilatkozta korábban az Origónak.

Szebeni István 22 éve kezdett a TV2-nél 

Szebeni 2019-ben tért vissza a TV2-re. "Szinte hazajöttem, nagyon jó volt újra a régi kollégákkal koptatni a klaviatúrát. A stúdióban a műszak is úgy fogadott, mintha el sem mentem volna. A TV2-nél lettem ismert, még 2002-ben kerültem ide először" - mondta akkor. 

"Amikor elindul az élő adás, akkor furcsa bizsergés lesz az ember gyomrában. Olyan, mint amikor a játékos kimegy a pályára, és még nem kezdődött el a meccs. Aztán kezdő sípszó - beköszön, és elmúlik a drukk, már csak arra koncentrálsz, hogy elvégezd a feladatod, miközben tudod, hogy sok százezren figyelnek. A nézőknek a Tények híradósaként te adod át a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit, ez jó érzés. A buszvezető hazavisz, a pedagógus olvasni tanít, az orvos gyógyít, mi tájékoztatunk. Mindnek megvan a szépsége és buktatója" - nyilatkozta korábban az Origónak.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!