A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMarozsán Fábián
15:20TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNFucsovics Márton
15:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
15:30VívásNeisser Loyola-Gergely Siklosi
HUNPásztor Flóra
15:55VívásFlora Pasztor-Lee Kiefer
HUNPupp Réka
16:50CselgáncsGefen Primo-Reka Pupp
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
20:00TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Magyar nyelven is kapható március 7-től, péntektől a világ legolvasottabb természettudományos magazinja, a National Geographic magazin, amelynek előfizetői példányai a napokban már megérkeztek az olvasókhoz - hangzott el a lapot bemutató budapesti sajtótájékoztatón.
Vágólapra másolva!

A National Geographic Society (NGS) hivatalos lapjának magyar változatát opcionális licencszerződés alapján készíti a Sanoma Budapest Kiadói Rt.; a felek öt évre szóló megállapodása - amennyiben egyikük sem emel kifogást ez ellen - lejáratkor újabb fél évtizeddel automatikusan meghosszabbodik. Az Egyesült Államokban 1885 óta megjelenő lap első idegen nyelvű változata nyolc évvel ezelőtt, japánul készült. Azóta - beleértve a magyart is - 22 nyelven, összesen havi tízmillió példányban jut el az olvasókhoz a magazin, amely az NGS tervei szerint az idén már oroszul és románul is olvasható lesz. A Sanomával közösen készül a cseh és a magyar, valamint az előkészületben lévő orosz kiadás.

National Geographic Magyarországhttp://www.nationalgeographic.hu/

Az induláskor már 18 ezer 300 előfizetője van a National Geographic magazinnak, s ezzel első a magyarországi havilap-piacon - hangzott el a sajtótájékoztatón. A kiadói várakozásai szerint ez a szám akár a duplájára is emelkedhet a jövőben; a magyar nyelvű kiadás össz-példányszámát 120 ezerre tervezik. A hirdetésektől függően 140-160 oldalas lap bolti ára az első két hónapban 490, ezt követően 650 forint lesz. Az előfizetők az első évben bevezető áron kapják a lapot, amelynek tartalma 10-25 százalékban Magyarországon készül.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!