A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ilyen a világ legnagyobb csípője

Vágólapra másolva!
Problémát okoz neki a szűkebb ajtókon való áthaladás, és két ülésre van szüksége a repülőn, de még így is elégedett az alakjával a világ legnagyobb csípőjű nője.
Vágólapra másolva!

A 190 kilót nyom, és körülbelül 250 centiméter a csípőkerülete Mikel Ruffinellinek, aki ezzel hivatalosan is bekerült a Guiness Rekordok könyvébe. A Los Angelesben élő, 165 centiméter magas nőnek négy gyeremeke van, és teljes mértékben elégedett az alakjával.

A 39 éves nő derékbősége mindössze 110 centiméter. Ruffinelli a Daily Mailnek azt mondta, hogy nincsenek egészségügyi problémái, ezért nem lát okot arra, hogy fogyókúrázzon. A 10 éve házas nő szerint a férfiak nem a vékony lányokat szeretik, hanem a homokóra alakúakat.

Forrás: Northfoto
Mikel Ruffinelli és férje, Reggie Brooks

A nő az első gyermeke születése után, 22 éves korában kezdett el hízni. Ruffinelli a terhességeire fogja a nagy csípőbőséget, bár elismeri, hogy sokat eszik, naponta körülbelül 3000 kalóriát. (Egy közepesen aktív felnőtt nő napi kalóriaszükséglete kb. 2000 kalória.)

Noha Ruffinelli büszke az egyedülálló méreteire, a mindennapi életben a széles csípő okoz problémákat. Normál személyautót nem tud vezetni, megerősített székre van szüksége, és a repülőn két ülést is elfoglal. Nehézségeket okoz neki a szűkebb ajtókon való áthaladás, és több mint 2 méter széles ágyban alszik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!