A Buckingham-palota űrszakértője: Léteznek földönkívüliek!

Földönkívüli űrhajó ábrája
Fotó: Daily Mail
Vágólapra másolva!
Martin Reese elismeri a földönkívüliek létezését, de szerinte semmiképp sem olyanok, mint ahogy azokat a filmekben ábrázolják.
Vágólapra másolva!

Martin Rees a brit Lordok Házának tagja, és Ludlow bárója. A civil életében pedig csillagász és kozmológus valamint a Buckingham-palota első számú űrszakértője. A szakember 30 éve foglalkozik már az űr titkaival, és a leggyakrabban azt a kérdést teszik fel neki, hogy léteznek-e földönkívüliek – írja a Metropol.

A DailyStar számolt be róla, hogy Martin Rees nemrég egy tudományos podcast során fejtette ki a véleményét az idegenekről, és arról, hogy mi a véleménye az eddigi észlelésekről és találkozásokról.

A legtöbb tudós arra fogadna, hogy léteznek idegenek, és hogy sok más bolygó létezik, ahol van élet. 

– mondta a 81 éves Martin Rees.

Beszéltem olyan emberekkel, akik azt állítják, hogy az idegenek meglátogatták őket, vagy még rosszabb, el is rabolták őket. Az ilyen állítások nagy részét elutasítom, azonban lenyűgöz a vita a témában. Egyedül vagyunk ? Létezik értelmes élet vagy bármilyen élet máshol ? 

– mondta Martin Rees, majd hozzátette:

Ha az idegenek már tettek volna erőfeszítést rá, hogy ide jöjjenek és találkozzanak az emberek vezetőivel, esetleg kukoricaköröket rajzoltak volna, akkor utána újra elmentek volna innen? Ez teljesen valószínűtlen szerintem. Lehetetlen kizárni ugyanakkor azt, hogy ne lenne idegen élet egy másik bolygón

A népszerű énekes, Robbie Williams úgy hiszi, hogy már többször is megkeresték őt a földönkívüliek.

A világsztár szerint az idegenek a hírneve és a tehetsége miatt fordultak pont hozzá, úgy hiszi, azért kellett éppen neki találkoznia velük, mert az ő hangja több emberhez eljut, akár a dalain keresztül is beszélhet a földönkívüli létformákról.

Ennek "bizonyítására" elmesélt egy történetet, amikor épp egy földönkívüliekről szóló számot vett fel, és akárhányszor lejátszotta a dalt, mindig megjelent előtte egy arany fénygömb. Állítása szerint ez négyszer megismétlődött, majd elektromos vihar keletkezett, és két fénygömb táncolt, mintha egy fényshow lett volna az Arizona című dalhoz.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről