A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Négycsillagos termálhotel épül a Tisza-tónál

Vágólapra másolva!
Tisza Balneum Thermal Hotel néven négy csillagos szállodakomplexum épül Tiszafüreden, egy, a Tisza-tó partján található félszigeten; az 1,5 milliárd forintos beruházás 285 millió forintos európai uniós illetve hazai vissza nem térítendő támogatással valósul meg - közölte a leendő létesítmény igazgatója a távirati irodával..
Vágólapra másolva!

Budea Ildikó tájékoztatása szerint az 1,8 hektáron 2007 augusztusára elkészülő szállodakomplexumot egy háromszintes 58 szobás főépület és 9 különálló kétszintes ház alkotja 18 lakosztállyal. A szobákban összesen 228 vendég kaphat szállást. A szállodához tartozó parkban gépkocsi parkolót, teniszpályákat, és a tó partján csónakkikötőt, napozót és horgászstégeket alakítanak ki.

A wellness-központban két fedett és egy nyitott medence, gyermekmedence, pezsgőfürdő, finn szauna, gőzfürdő, fitness terem, és kezelőhelyiségek kapnak helyet, ahol különböző egészségturisztikai szolgáltatásokat biztosítanak majd. A medencéket a szálloda saját 44 Celsius fokos termálvizű kútjából töltik fel.

A szálloda Budapesttől az M3-as, illetve a 33-as úton másfél órányi autózással, Debrecen város repterétől a 70 kilométer megtétele után érhető el. Kedvező fekvése révén ideális helyszínt biztosít a rendezvényszervezők számára. A 100 személyes étterem, és a 100 fő elhelyezésére alkalmas terasz, a 150 és 90 fős különteremben garantálja a rendezvények sikeres megvalósítását.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!