A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNEcseki Nándor | Madarász Dóra
17:35AsztaliteniszChun Ting Wong/Hoi Kem Doo-Nandor Ecseki/Dora Madarasz
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Hárommillió utas a Malévnál

Vágólapra másolva!
A Malév történetében először köszöntötte hárommilliomodik menetrend szerinti utasát szombaton Ferihegyen. A társaság forgalma közel tizedével nőtt az év első tizenegy hónapjában.
Vágólapra másolva!

A rekord utasszám elérése alkalmából a Malév köszöntötte 2 999 999-ik, 3.000.000-ik és 3 000 001-ik utasát is. Az albán, svéd és román utas a Ferihegyi Repülőtéren a légitársaság exkluzív ajándékát, egy a Malév hálózatán rendkívüli utazási kedvezményekre jogosító kártyát vehetett át a légitársaság vezérigazgatójától, Gönci Jánostól.

A légitársaság május végén köszöntötte egymilliomodik, míg a nyár végén, augusztus 31-én kétmilliomodik utasát. Mindkét eseményre a tavalyi évhez képest csaknem egy hónappal korábban került sor.

A oneworld csatlakozás küszöbén álló Malév menetrend szerinti forgalma több mint 9 százalékkal bővült az év első tizenegy hónapjában, az egy évvel korábbihoz képest. A Malév menetrend szerinti forgalmából származó bevételei 13 százalékkal nőttek egy év alatt. A légitársaság nyugat-európai célállomásaira utaztak a legtöbben, a legdinamikusabban viszont a közép- és kelet-európai járatok forgalma növekedett. Az észak-atlanti Malév-járatok iránt is nagy volt az érdeklődés, átlagosan 79 százalékos kihasználtsággal üzemeltek az év első tizenegy hónapjában.

A legnépszerűbb célállomások között az első három helyen Amszterdam, London és Bukarest szerepel. A légitársaság - bukaresti járatsűrítésének (napi négy járat) köszönhetően - 43 százalékkal több utast szállított a román fővárosba az év első tizenegy hónapjában a tavalyi évhez képest.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!