A Lufthansa is repül Sármellékre

Vágólapra másolva!
A Lufthansa német légitársaság április 14-től október 13-ig heti egy menetrendszerinti járatot indít Düsseldorfból és Hamburgból Sármellékre - jelentette be a Mutsch Ungarn Reisen Kft. ügyvezető igazgatója.
Vágólapra másolva!

Az utazásszervező cég férőhelyet vásárol a Lufthansa járatain - válaszolta a távirati iroda kérdésére Joseph Mutsch ügyvezető. Tavaly a Mutsch Ungarn Reisen Kft. 3.200 vendéget hozott Magyarországra, akik 56 ezer vendégéjszakát töltöttek el. Ahhoz, hogy a Lufthansa járatait ki lehessen használni, 50 százalékos forgalomnövekedés szükséges. Januárban már 1000 foglalás érkezett - mondta az ügyvezető.

A Mutsch Ungarn Reisen Kft. hatodik éve charterjáratot bérel Sármellék és Frankfurt között. Most kilenc szállodával, két helyi önkormányzattal fogtak össze a forgalom növelésére, amit a Magyar Turizmus Zrt. is támogat.

A Lufthansa a Malév mellett az egyik legnagyobb légitársaság a magyar piacon, 20 százalékos piaci részesedéssel. Tavaly a magyarországi utasforgalma 9,9 százalékos éves növekedéssel elérte a 622 ezer főt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről