A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNPongrácz Bence
12:10CselgáncsHifumi Abe-Bence Pongracz
HUNKoch Máté
12:25VívásMate Tamas Koch-Grabiel Lugo
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNPupp Réka
12:50CselgáncsReka Pupp-Sosorbaram Lkhagvasuren
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
13:40VívásJakub Jurka-Gergely Siklosi
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
NyílNyíl

Új járatok és klímaprogram a Lufthansánál

Vágólapra másolva!
A Lufthansa 2007/2008 téli menetrendjének bevezetésével 79 ország 188 városába repül majd, immár környezetbarát flottával, és az utazók figyelmére apelláló klímavédelmi programmal.
Vágólapra másolva!

A téli szezonban több új járatot is indít a német légitársaság, például Orlando, Karachi és Lahore felé. A menetrend folyamatossága érdekében számos, a nyári időszakban bevezetett új járatot tovább működtetnek majd a közelgő téli időszakban is. A tervek szerint az új téli menetrend 2007. október 28-ától 2008. március 29-ig lesz érvényben.

Ezen kívül új járatokat indulnak Orlandóba is, így Miami mellett újabb floridai célállomásra is repülhetnek az utasok, a Dél-Németországból Észak-Amerikába vezető légi útvonalakon pedig a társaság csaknem megduplázza a kínált ülőhelyek számát. A Lufthansa újra heti öt alkalommal indít közvetlen járatot Argentína fővárosába, Buenos Airesbe is.

Az Ázsiába utazóknak új szolgáltatásként, közvetlen járat indul Pakisztánba. A légitársaság heti három új járatot indít Frankfurtból Karachiba és Lahore-ba is.

Európában újabb járat indul Frankfurtból a lengyelországi Wroclaw-ba, és a romániai Nagyszebenbe közlekedő heti öt járatát pedig hétre egészíti ki. Ezen felül számos olyan-elsősorban üzleti- célállomás közül is választhatunk, amelyek a szabadidős utazóknak is vonzó úti célt jelenthetnek: Ilyen például a Frankfurtból napi három alkalommal induló Bordeaux-i járat.

Szintén újdonság, hogy Szeptember 17-től a Lufthansa utasai már aktív szerepet vállalhatnak a klímaváltozás megállításában. A myclimate független partnerszervezeten keresztül, a környezettudatos utazók és ökoturisták kifejezetten a klímavédelem érdekében létrehozott projektekbe vehetnek részt. A pénzadományokat egy erre a célra létrehozott alapban gyűjtik olyan projektek támogatására, amelyek közvetlenül segítenek például az üvegházhatás és a károsanyag-kibocsátás csökkentésében. A Lufthansa hivatalos honlapjáról is elérhető myclimate oldalon található egy ún. károsanyag-kibocsátási kalkulátor, amely figyelembe veszi a légitársaság környezetbarát flottájának üzemanyag-felhasználási adatait is, valamint útmutatást nyújt az adományozáshoz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!