A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNVég Zsombor
11:20CselgáncsZsombor Veg-Aleksandar Kukolj
HUNMagyarország
12:16ÚszásSzabad 4 x 200m
HUNMagyarország
14:00KézilabdaSpanyolország-Magyarország
HUNHámori Luca
16:18ÖkölvívásAnna Hamori-Marissa Williamson
HUNKovács Richárd
17:38ÖkölvívásRichard Kovacs-Sofiane Oumiha
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
NyílNyíl

Arab milliárdokból épül luxushotel Montenegróban

Vágólapra másolva!
Az abu-dzabi uralkodócsalád 2 milliárd eurót (477 milliárd forint) fektet be a montenegrói tengerparton, Budván szállodák építésébe.
Vágólapra másolva!

A középkori adriai városkában mutatták be a felek a terveket egy új turisztikai negyedről, amelyet a Budvanska Rivijera helyi cég és a Szultan Bin Khalifa Bin Zayer al Nahijan tulajdonában levő Al Fadzen nevű csoport közösen épít fel három fázisban.

Az első lesz egy 27 és egy 25 emeletes szálloda megépítése. Mindkét hotel meghatározza majd nemcsak a negyed, hanem az egész környék képét is. Új infrastruktúrát, medencéket, sportpályákat építenek ki a Slovenska plazan - amely egy hosszan elnyúló, finom homokos partszakasz.

A meglevő épületeket lebontják és a két, ötcsillagos szálloda építése jövőre kezdődik. Azt tervezik, hogy a két turisztikai létesítmény csatlakozni fog egy nemzetközi hotellánchoz - írta a Pobjeda című podgoricai napilap.

Az osztrák Soravia csoport is érdekelt a terület fejlesztésében, 35 millió eurót (8,3 milliárd forint) költ egy luxushotel és 23 millió eurót (majdnem 5,5 milliárd forint) egy háromcsillagos, 2500 ágyas hotel megépítésére a budvai rivierán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!