Stájerország kedvenc síterepe

Lachtal, ausztria, síterep
Vágólapra másolva!
A lachtali sícentrumot jól ismerhetik a magyar síelők, több hazai utazási iroda is kínál ide síutakat. A pályarendszer nem nagy, viszont rendkívül hóbiztos és kifejezetten ideális családi síelésekre.
Vágólapra másolva!

Lachtal az egyik legközelebb fekvő ausztriai síterep, mindössze 430 kilométerre van Budapesttől. Stájerország egyik kedvenc síterepe nem kifejezetten nagy pályarendszer, összesen 40 kilométernyi pályán síelhetünk itt, de mindenki megtalálhatja itt a tudásának megfelelő szakaszt. Lachtalban 2 kilométernyi fekete, 24 kilométernyi piros és 14 kilométernyi kék pálya közül lehet válogatni. A helyi liftek többsége húzólift, de van két ülőszékes felvonó is.

A pályák magas fekvése (1600-2330 méter) miatt Lachtal kifejezetten hóbiztos síterepnek számít, de ha mégsem tökéletesek a hóviszonyok, lehetőség van kombinált síbérlet vásárlására is, amellyel Lachtal mellett Kreischberg, Frauenalpe, Grebenzen, Hohentauern és Präbichl pályáin is síelhetünk - írja a Sielők.hu.

Lachtalban a gyerekek számára külön területet alakítottak ki, ahol van varázsszőnyeg felvonó, mászótorony, óriáscsúszda és gyermektaxi is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!