Videón a férfi letartóztatása, aki három hónapig élt a chicagói repülőtéren

Chicago repülőtér letartóztatás
Vágólapra másolva!
Előkerült egy videó annak a kaliforniai férfinak a letartóztatásáról, aki három hónapig élt a chicagói repülőtér biztonsági területén.
Vágólapra másolva!

A 36 éves Aditya Singh tavaly október 20-án érkezett a chicagói O'Hare nemzetközi repülőtérre Los Angelesből, és január 16-i letartóztatásáig a repülőtér biztonsági területén élt. A férfit január 16-án igazoltatta a United Airlines két alkalmazottja, akiknek a férfi egy repülőtéri kitűzőt mutatott.

Ezután hívták a rendőröket, akik letartóztatták őt.

Az alábbi videó a férfi letartóztatásáról készült.

A rendőrök a motozásnál a reptéri kitűző mellett egy 50 kulcsot tartó kulcskarikát is találtak Singhnél, aki azt mondta, a 3-as terminálon találta őket – írja a Fox News. A kitűző tulajdonosa október 19-én jelentette annak eltűnését, a kulcsokról egyelőre nincs több információ.

Singh azt mondta, azért nem ment ki a repülőtérről, mert félt a koronavírus-járványtól.

Arról is beszámolt, hogy a többi utastól kéregetett pénzt, és a tőlük kapott élelemből tartotta fenn magát. Az nem világos, miért ment Chicagóba.

Azt mondta, elfogyott a pénze, és a következő lépésen gondolkozott.

A büntetlen előéletű Los Angeles-i férfi korábban a vendéglátásban dolgozott, jelenleg munkanélküli. Mielőtt három hónapot töltött a chicagói repülőtéren, közösségi oldalaival hívta fel magára a figyelmet, amelyeken Bubby nevű plüssmackójával szerepelt.

Singh jelenleg szabadlábon van elektronikus megfigyelés alatt, és nem léphet be az O'Hare repülőtér területére. Következő tárgyalása március 2-án lesz.

Illetéktelen behatolással és lopással vádolják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!