A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaNorvégia-Magyarország
HUNPóta Georgina
10:05AsztaliteniszYu-Bin Shin-Georgina Pota
HUNTóth Krisztián
10:50CselgáncsKrisztian Toth-Alex Cret
HUNGercsák Szabina
10:50CselgáncsAoife Coughlan-Szabina Gercsak
HUNMagyarország
13:30VívásHungary-Italy
NyílNyíl

Ezért érdemes elutazni az Egyesült Királyság egyik legnyomasztóbb helyére

Fotó: Unplash / Spencer Ecles
Vágólapra másolva!
A 2024-es Tripadvisor Travellers' Choice Awardson a nem éppen közkedvelt Devonban található Tiverton Museum of Mid Devon Life lett világ egyik legkiemelkedőbb látványossága.
Vágólapra másolva!

A rangos díjat azok kapják, akik Tripadvisoron a világ legjobb 10%-ába kerülnek, vagyis folyamatosan kiváló értékeléseket kapnak. A devoni gyöngyszem érdekes bepillantást nyújt a helyi történelembe, egyedi tárgyak és különc műtárgyak széles választékával, amelyek a régmúlt időkről mesélnek - számolt be a Mirror.

Az egyik legnépszerűbb kiállítás Tivvy a gőzmozdonnyal kapcsolatos. 

Az egyéb kiállítási tárgyak a csipkekészítés bonyolult mesterségétől a mosáson át, a biciklik evolúcióján keresztül a sörfőzés örökségéig, valamint a lovas kocsiktól a történelmi ruházatig terjednek.

Eredetileg a múzeumot néhány lelkes, és eltökélt ember alapította, akiknek szándéka volt Tiverton és környéke gazdag történelmének és műtárgyainak megőrzése a második világháború utáni gyors társadalmi változások közepette – írja a Devon Live.

Fotó: Facebook / Tiverton Museum

Pippa Griffith múzeumigazgató örömét fejezte ki a díjjal kapcsolatban. 

"Örülünk, hogy újabb elismerést kapunk a Tripadvisortól, ami azt mutatja, hogy a látogatók számára továbbra is a múzeumot az egyik fő látványosság. Szeretnénk köszönetet mondani csodálatos önkénteseinknek, akik ilyen meleg fogadtatásban részesítenek bennünket, és akik nélkül nem lennénk itt." 

John Boris, a Tripadvisor egyik igazgatója így fejezte ki elismerését: "Gratulálunk a Tiverton Múzeumnak a Tripadvisor Travellers' Choice Awards 2024-es díj megnyeréséhez."

A Travelers' Choice azokat a vállalkozásokat díjazza, amelyek folyamatosan tanúsítják elkötelezettségüket a kiváló vendéglátás iránt. Ez azt jelenti, hogy Ön olyan emlékezetes hatást tett látogatóira, hogy sokan közülük időt szakítottak arra, hogy felkeressék az internetet, és nagyszerű véleményt írjanak tapasztalataikról.

"Az emberek a Tripadvisor Travellers' Choice díjaira támaszkodnak, hogy segítsen nekik eligazodni a rengeteg látnivaló, étterem és program között szerte a világon."

Még februárban Tivertont az Egyesült Királyság egyik legnyomasztóbb városának titulálták. 

A helynek történelmi gyökerei és természeti szépségei vannak, ennek ellenére, a az Ilivehere, nem túl hízelgő listáján az ötödik helyre kerültek, azt állítva, hogy a város igazán nyomasztó.

A helyiek azonban nem értettek egyet a bírálattal, az egyik Mumsnet-felhasználó pedig megjegyezte: 

Mint bárhol, itt is vannak emberek, akik alig teszik ki a lábukat a városon kívülre, és néhányan kicsit furcsák is lehetnek, de a legtöbben kedvesek.

Ugyanez a felhasználó hozzátette: "Sok kisgyermekes csoport van, szép parkok, táncoktatások, hódok/szivárványok és egy jó szabadidőközpont. Vannak nagyon aktív Facebook közösségi oldalak, amelyek pedig nagyon hasznosak."

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!