A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaMagyarország-Dánia
HUNMagyarország
13:30VívásHungary-Kazakhstan
HUNMagyarország
20:05VízilabdaKína-Magyarország
NyílNyíl

Ezt a három hibát ne kövesse el, ha Görögországba utazik!

Ezt a három hibát ne kövesse el, ha Görögországba utazik, illusztráció, Görögország, Santorini
Fotó: Shutterstock/Sabine Klein
Vágólapra másolva!
Priyanka Juneja amerikai utazóinfluenszer elmondta, melyek azok a hibák, amiket az emberek hajlamosak elkövetni, ha Görögországban nyaralnak. Márpedig, ha ezt teszik, annak súlyos következménye lehet.
Vágólapra másolva!

Görögország kétségtelenül idilli nyaralóhely, festői tengerpartokkal, gazdag történelemmel és kultúrával, rengeteg látnivalóval, szórakozási lehetőségekkel.  Ám van három klasszikus hiba, amibe sokan beleesnek. Priyanka Juneja utazóvlogger most elárulta, melyek ezek, és hogyan lehet elkerülni őket.

A TikTokon @p.s.juneja néven ismert nő elsőként azt említette meg, hogy ha lehet, 

ne a turistaszezon kellős közepén akarjuk meglátogatni ezt a gyönyörű országot, különben kellemetlen meglepetésben lehet részünk: elviselhetetlen zsúfoltság, túlzott forgalom, telt házas szállodák.

Nem meglepő módon épp a nyári hónapok leginkább érintettek, sokunk nagy bánatára.

Priyanka épp ezért azt ajánlja, hogy inkább a főszezon előtt, májusban, vagy pedig nyár végén kerítsünk sort a görögországi utazásra, szeptemberben-októberben még tart a nyári meleg, viszont a gyerekek számára beköszönt az iskolaszezon - így a tömegével érkező családos turistákkal már nem kell számolnunk.

A nő elmondta azt is, hogy 

semmiképp ne csak a felkapottabb szigeteket - például Santorinit vagy Mykonost - látogassuk meg, hiszen Görögország ezeken kívül még jó pár csodás helyszínnel büszkélkedhet, amelyeket mindenképp érdemes felfedezni.

Sokan nem is gondolnánk, de 

Görögország 6000 szigetből áll, ám ebből csak 227 az, ami lakott. Kefalonia, Ikaria, Sifnos and Folegandros igazi rejtett kincsei az országnak, hiszen kevesen ismerik őket, ám ideális nyaralóhelyszínek lehetnek azok számára, akik kerülnék a túl forgalmas helyeket, viszont szívesen felfedeznek új helyszíneket.

Kefaloniában egy lenyűgöző, vörös homokkal rendelkező tengerpart található, melyben tömegével élnek az álcserepesteknősök.

Azonban - ahogyan nemrég megírtuk - jó választás lehet Kalymnos szigete is, amely jóllehet kevésbé híres, mint Rodosz, Mykonos vagy Szantorini, azonban gyönyörű partjaival, hangulatos kis falvaival és turistabarát áraival könnyedén belopja magát a nyaralók szívébe. Ugyanez igaz Aloniszoszra is, amely szintén káprázatos szépségű, ám kevésbé ismert görög sziget.

Ezt a három hibát ne kövesse el, ha Görögországba utazik, illusztráció, Görögország, Santorini
Fotó: Shutterstock/Sabine Klein

Végül Priyanka elmondta, 

sokan hajlamosak megfeledkezni görög fővárosról, Athénról is, noha egykor az ország szíve volt:

"Semmiképp nem érdemes kihagyni Athént. Sok ember ezt teszi, és egyenesen a szigeteket veszi célba, ám véleményem szerint ez hatalmas hiba"

- mondta,

Priyanka gondolataival sokan egyetértettek az interneten, sőt, az egyik kommentelő azt írta, hogy ő kifejezetten Athén miatt utazott Görögországba, és minden percét imádta, hiszen mindig is az volt az álma, hogy láthassa a görög fővárost.

Forrás: Mirror

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!