Egy franciaországi síközpont all-inclusive szolgáltatásaival csábítja a síelőket

Vágólapra másolva!
A franciaországi Val d'Isere síközpont a világ egyik legismertebb síközpontja. A hely festői szépsége miatt is népszerű, a hatalmas hegyek és hófödte tájak a természetkedvelők számára is vonzóvá teszi.
Vágólapra másolva!

A francia Alpok hófödte csúcsai tövénél található a Val d'Isere síközpont. Ez az egyik legismertebb síközpont a világon, ahol kiváló pályák és modern infrastruktúra várja a síelőket.
A terület része a Espace Killy területnek, ami több mint 300 kilométeres sípályával rendelkezik. A terep a kezdőktől a haladókig kiváló lehetőséget kínál az extrém sport kedvelőinek. A Val d'Isere számos nemzetközi versenyt rendezett, mint például az alpesi sívilágbajnokságot és a téli olimpiák egyes versenyeit. A síelés után levezetésként elmehetünk a faluba, ami tele van éttermekkel, bárokkal és különféle szórakozási lehetőséggel, így nem csupán a síelés lesz emlékezetes élmény, hanem a helyi társasági élet megismerése is. 

France ski, Franceski

Fotó: Getty Images

A síközpont üdülőhelye, a Club Med Alpok modern, de faházas hangulatával igazán otthonos hatást kelt. Az üdülőhely modern berendezéssel, prémium szolgáltatásokkal, gyönyörű hegyi környezetben helyezkedik el. Ezen a területen sokáig élvezhetjük a havat, novembertől májusig síelhetünk, de ha az időjárás nem lenne kedvező, akkor hóágyúkkal pótolják a hiányzó havat. 

A Club Med az all-inclusive üdülési élményt kínálja: a szállás, étkezés, síbérletek, síleckék, gyermekprogramok, szórakoztatás és még sok más egyetlen csomagban. Ez megkönnyíti a vendégek számára az utazás tervezését. Néhány helyen közvetlen hozzáférést biztosítanak a sípályákhoz, így a vendégek a szállásuk küszöbéről indulhatnak síelni.

Club Med üdülőhelyen professzionális oktatók tartanak sí- és snowboardleckéket, kezdők és haladók számára egyaránt. 

Az üdülőhely nagyszerű wellness szolgáltatásokat is kínál, gyógyfürdő, szauna, és masszázs vár azokra, akik szeretnének relaxálni a síelés után.  Családbarát szolgáltatásokkal kedveznek a kisgyerekes szülőknek, külön programok és létesítmények várják a gyerekeket és a tizenéveseket. Gyermekklubok, ifjúsági programok és szakképzett animátorok segítik, hogy a család minden tagja élvezhesse az üdülést.

Val d'Isère-t egész évben látogatják, hiszen nemcsak téli, hanem nyári üdülőhelyként is népszerű a természetkedvelők és a sportolók körében.

France ski, Franceski

Fotó: Getty Images

Korábban már írtunk arról,  hogyan és hol tudunk olcsón síelni. Illetve készítettek egy kutatást arról is, hogy melyik országokban síelnek a legtöbben, az eredmény nem túl meglepő, hogy az Egyesült Államokban, Ausztriában és Franciaországban. Egy német fotós és hobbi síző készített egy kreatív videót, hogyan tudunk otthon is síelni, akár a hálószobánk kényelmében. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!