A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Újabb én-klipek

Vágólapra másolva!
 Ma Pandorát és Frenkit éri a megtiszteltetés, hogy elkészítsék az Én-klipeket. A két játékosnak a hálószobába kell elvonulnia, hogy ott egy-egy kamera előtt előadják ars poeticájukat. A többi lakónak szigorúan a nappaliban kell tartózkodnia, Pandora és Frenki nem tudja, hogy előadásukat a nappali monitorán figyelhetik a többiek.
Vágólapra másolva!

Pandora segítségképp magával vitte a nagy plüss mackót, és arra támaszkodva mondta őszinte vallomását magáról: "Pandora vagyok. Hangom alig van, de ha küldtök piát, akkor tutira nem is lesz, de nem bánom. Tipikus bika vagyok, mondtam már, hogy 1982. május 20-án születtem? Legfontosabb az életemben a családom. Meg is ragadnám az alkalmat, hogy sok puszit küldjek mindenkinek. Puszi Anya, Apa, remélem, nem kell miattam szégyenkeznetek. Imádok bulizni, a tánc, a színészet, a buli az életem. Szeretnék színésznő lenni, persze nem pornószínész. Egyik vágyam, hogy dolgozhassak Amerikában, de Magyarországot soha nem hagynám el végleg. Ez a szülőföldem". Ezek után láthatóan elérzékenyült önmagától, és egyre csak azt ismételgette, mit is mondhatnék még? Majd úgy döntött, hogy semmit.

Forrás: RTLKLUB

Frenki felvette a Pandora által elejtett szálat, és ő is a családi szeretetről beszélt, majd hozzátette, neki azért könnyebb, mert vele ott van a párja, akit imád, szeret. "Úgy érzem, nagyon jó társaságba csöppentem, nincsenek beilleszkedési problémáim, és ez nagyon jó érzéssel tölt el. Szobatiszta vagyok. Extrém sportokban benne vagyok, bírom a negatív és a pozitív kritikát, és én is imádok kritizálni. Én csak magamnak és a Szilvinek akarok megfelelni."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!