Tiszta a szavazás és a lelkiismeret

Vágólapra másolva!
Szabályos időközönként meggyanúsítják a produkciót, hogy nem tiszták a szavazások. A rivális valóságshow-t is gyakran érték támadások, ám most az apropót a Best magazin egyik cikke adta.
Vágólapra másolva!

A magazinban, melynek tavalyi utolsó száma december 30-án jelent meg, a már bejutott két játékos mellett feltűnt Segal és a Frenki-Szilvi páros képe is. A hetilap nem tényként közölte győzelmüket, a képek melletti szövegben sincs erre konkrét utalás: pusztán annyi történt, hogy a meglévő információk, fotók és szöveges jellemábrázolások birtokában a Best úgy vélte, hogy a karakteres Segal jut be triójából, a szilveszteri beszavazót pedig a szimpatikus párocska nyeri majd. Tippjük megegyezett a nép akaratával, így csak véletlenről lehet szó, a fotók pedig illusztrációként szolgáltak a rövid leírásokhoz.

Forrás: RTLKLUB

"Mindig kínosan figyeltünk arra, hogy minden tisztán és rendben menjen. Nem szeretnénk támadási felületet adni, így közjegyzők figyelik a szavazások folyamatát. Mi az érintett lapnak is, mint más lapoknak is átadtuk a beszavazó show-k trióinak beosztását - sem többet, sem kevesebbet. Arra nincs befolyásunk, hogy ki, mit, milyen stílusban, szóhasználattal ír meg, az érintett lap szerkesztőségének felelőssége, hogy a rendelkezésére álló információval hogy gazdálkodik. Az viszont már súlyosabb kérdés, hogy bármelyik általuk leírt szóval a műsor, a csatorna és a produkció megítélését ronthatják" - közölte Vízvárdy Bence, produkciós vezető.

Új képek

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről