VillaJósda

Vágólapra másolva!
Ági behozta a kristálygömböt, a leplet és a kártyát a Riportszobából, a lakók pedig gyorsan tanakodni kezdtek, hogyan s miként kukkantsanak bele a jövőbe. Leo és Ági tanácsai alapján a lepel alá helyezték a gömböt, mécsesekkel rakták körbe az asztalt, összeérintették a kisujjukat és Ágica meditációs szövege mellett a múltra és a jövőre koncentráltak. Íme az eredmény.
Vágólapra másolva!

Szilvi Segal múltjáról

Halál - ez valószínű nem jelent jót, a múltadban lehetett valami, ami nagyon megérintett. Utána elzárkóztál a külvilágtól, aztán a szerencse a szárnyai alá vett, jobbra fordult az életed. Jött egy társ az életedben, az igazság is eljött, azóta itt él benned. Aztán eljött az ítélet napja, úgy érezted, valami nem úgy történt, ahogyan te szeretted volna. megjelent az elefántos lovag, ez lehet egy olyan barát, aki segítséget nyújtott neked. A baráti segített abban, hogy megismerd önmagadat, majd Mátyás királlyal álmodtál, ez azt jelenti, hogy az életed kiforrt, saját utadon tudtál járni.

Forrás: RTLKLUB

Segal Pandora múltjáról

Kleopátra - tejben, vajban fürösztöttek. Egy ősz hajú asszony, valószínűleg a nagymamád fontos neked. (Külföldiül nem tudok, de próbálom folytatni.) Voltál szőnyegszövő is a miskolci fonodában. Törvényszék - csücsültél valahol, talán előzetesben. Eljött az igazság. Remete - ki lehet a remetéd? Volt remete az életedben? Esetleg forgattál ilyen filmet.

Forrás: RTLKLUB

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről