Kollektív büntetés

Vágólapra másolva!
Ágica bevonult a hálóba egy kis délutáni sziesztára, és ki tudja miért, letakarta a hangszórót. Ezzel bajba sodorta társait is. 
Vágólapra másolva!

A mi Ágicánk bevonult a hálóba egy kis délutáni sziesztára, és ki tudja miért, letakarta a hangszórót. Nem lenne ezzel semmi baj, ha mondjuk otthon teszi, de itt elég keményen megsértette ezzel a Villaszabályzatot.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Nem is maradt el a büntetés. Kaptak egy levelet, amiben az állt, hogy a kézhezvételtől számítva a gongszóig minden lakónak tilos leülni, lefeküdni, csak állva tartózkodhatnak a Villa területén. Tehát a csinos területi képviselőnő miatt, az egész társaság bűnhődött. A legérdekesebb azonban az a történetben, hogy maga a bajkeverő sértődött meg a legjobban.

Forrás: RTLKLUB

Folyamatosan dohogott: "Ki akarnak csinálni. Azt hittem, hogy csak én kapok majd büntetést. A szabályzatban mi van"? - kérdezte felhúzott orral az üzletasszony, mikor Szilvi majd' szó szerint idézett a VillaSzabályzatból: "Letakarni, megrongálni, stb". A lány folytatta: "Öcsém, magammal toltam ki." Majd hirtelen átcsapott bűnbánóba. "De ne haragudjatok, nem akartam".

Ahogy mindig a szőkés hajú versenyző nagyobb jelentőséget tulajdonított a dolognak, mint amekkora járt volna. A többiek tényleg nem foglalkoztak a kollektív büntetéssel, sőt Segal biztos abban, hogy miatta is lesz majd retorzió. Egyébként is, állandóan fetrengenek, nem ártott az a kis ácsorgás.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről