Epilálás és tanga bugyi

Vágólapra másolva!
Tommyboy kőkemény edzésbe fogta Frenkit. Most nem bicikliztek és súlyokat emeltek, hanem feneket riszáltak és csípőt csavartak. Tanga bugyiban. Szilvi tiszteletére.
Vágólapra másolva!

Tommyboy titkos küldetést kapott. Frenkinek egy izgató chippendale táncot kellett betanítania, természetesen Szilvi tiszteletére. A zene kiválasztásán hosszasan elidőztek a fiúk, majd miután megtalálták a lehető legtökéletesebbet, elkezdődött a komoly oktatás.

Forrás: RTLKLUB

Képgaléria: Klikk a fotóra!

Először a chippendale erőteljes ökölrázásokra buzdította a hős szerelmest, majd szépen lassan megismertette vele a kötelező táncos vigyorgást, a profi fenékrázást és a döglesztő csípőcsavarást. Frenki teljes átéléssel simogatta kockásnak éppen nem mondható hasát, s láthatóan élvezte a mókát.

Forrás: RTLKLUB

Viszont mikor megfogta a fehér tanga bugyit, kicsit elsápadt. De mindent Szilviért! - felkiáltással, nőket megszégyenítő módon igazgatta el az apró ruhadarabot. "Ha tudom, akkor leborotválom magamat!" - kezdett önmarcangolásba Frenki, de a táncos fiú nem hagyta elkeseredni Rómeónkat, kőkemény koreográfiát tanított be neki. Szöveget is írtak...

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről