Megérkezés a csúcspontra

Vágólapra másolva!
Anett érkezése után, Ágica kijelentette, hogy ő Szilvi és Frenki mellett fog aludni. Leó a hír hallatán keményen beszólt a lánynak. Majd jött egy kis meglepetés...
Vágólapra másolva!

Ágica úgy döntött, hogy Szilvivel és Frenkivel alszik. Ezt nem jelezte Leónak, aki konkrétan feltette neki a kérdést. Döbbent arccal vette tudomásul a lány döntését, de mégsem hagyta kommentár nélkül: "Akkor most elérkeztünk szerintem a csúcspontra!" Miután Ágica leginkább szemöldökével volt elfoglalva - kapott egy bántó üzenetet -, felfüggesztették a beszélgetést.
De a benzinkutas nem adta fel. Udvarolni kezdett a lánynak és nagyon kedvesen megjegyezte, hogy semmi baj nincs vele, neki tetszik. Pofavágást kapott válaszul.

Forrás: RTLKLUB

Éjfélkor levelet kaptak: mivel a Villa Gazdaságban mindig friss kenyér, sajt és gőzölgő kakaó várja a munkásokat, lakóinknak is ezt kell tenni. Két embernek reggel hét órakor kell majd kelni és elkészíteni a reggelit. Több napon keresztül. Ezután meglepetésként megnézhették a Terminátor 3-at.

Forrás: RTLKLUB

Sms-ek a VillaLakóknak: - Pandora, vedd már észre, hogy mindenkit bírálsz, közben saját magadat kéne elemezned. (Vica) - Frenki, lejárattad magad. Szilvi, ne veszekedj oktalanul. Leo, légy erős és maradj őszinte. (Orsi) - Ágica, Ari vagy, csak a szemöldököddel csinálj már valamit. Csabi különlegesen egyszerű ember. Remélem nem változtatnak meg a többiek (Akosz) - Ágica, tényleg csak játszol a kameráknak, te nem ilyen vagy, sokkal durvább. (Kata)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről