A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Katka üzen lovagjának

Vágólapra másolva!
Bár néha úgy tűnik, hogy a ceglédi lánykának nem lenne ellenére Leo közeledése, Katka valójában még nem felejtette el Király Linda háttértáncosát. Üzeni neki, ha lelép, akkor valamiképp jelezze ezt neki. A Villanaplóba rótt sorait böngésztük át szakértő figyelemmel.
Vágólapra másolva!

"Ha nem bánod, most lelkizek egy kicsit, hiszen ha van is akinek elmondjam, inkább nem teszem mert egy idő után unalmas és nem szeretnék senki agyára menni ezzel. Na, szóval, tök jól vagyok, jól érzem magam a Villában, itt a többiekkel. Elvagyunk, mint a befőtt. Néha azért nehéz, legalábbis nekem, attól függetlenül, hogy vagyok a többiekkel."

Forrás: RTLKLUB

Katka fagyit nyal

"Szinte mindenkivel jóban vagyok, ám néha rám tör egy kis Justin-hiány. Jó, jó, persze más is így van ezzel, másnak is hiányzik valaki. Néha azon gondolkodom, jól tettem-e, hogy jöttem. Aztán rájövök, hogy kár ezen gondolkodni. Ezt akartam, itt vagyok. Ha valaki, aki olvassa, találkozna vele, mondja meg neki, hogy bármit is teszek és bármi is történjen, én itt vagyok és várjon meg. Ha nem vár meg, akkor tudassa azt velem, mert az nem fair, hogy őt tud rólam dolgokat, én meg nem. Katka."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!