Vágólapra másolva!
Segal nem vesztegette az idejét, gyorsan kidolgozta stratégiáját, és már ma hozzálátott nyakatekert kampánya megvalósításához. 
Vágólapra másolva!

Segal egész délelőtt Szilvivel beszélgetett, ami igen csak furcsa az elmúlt napok eseményei után. Pandora, a lány hű barátnője undorral figyelte, ahogy a nagyszájú izomember, közeledni próbált Szilvihez.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Emlékeztetőül: A modell lány, és a kopasz jóban voltak egymással, egészen addig, amíg a fiú nyíltan támadni nem kezdte Szilvit. Ekkor aztán Panda elárulta a miskolci vállalkozónak, hogy attól, hogy ő, nem kedveli Frenki egykori párját, más még szeretheti.

Az, hogy a kopasz, nem tudta ráerőltetni véleményét a barna leányzóra, szép lassan, a barátság végét jelentette, és Pandora döntött. Neki fontosabb volt a barátnője.

Most tehát teljesen meg volt botránkozva, hogy Segal az egész délelőttöt Szilvinek szentelte, - akit állítólag utál - elvonult vele, és rájuk nézve Pandi látta, hogy szőke cinkosa sokszor bólogat, vagyis egyetért valamiben a fiúval.

Az érzékeny lány, nem tudta meghazudtolni magát, hiszen kiült az arcára, hogy valami bántja. Különösebb kérés nélkül beavatta Szilvit a gondolataiba. Nem tetszett neki amit látott, mert úgy érzi, hogy Segal bizonyosságot szerezhetett arról, hogy valóban azt tehet amit akar, hiszen végül, úgyis megdumál bárkit.

Forrás: RTLKLUB

A tapasztalt extáncos megértette a problémát, és rafinált mosollyal közölte, hogy talán ez egyszer, Segal belegabalyodik a taktikák hálójába, ugyanis ő csak azért hallgatta végig, mert kíváncsi volt, vajon hogy akarja őt befolyásolni a miskolci vezér.

Pandán látszott, hogy csak félig nyugtatta meg a válasz, de Szilvi szentül megfogadta, hogy nem fog csalódást okozni, hiszen a barátság nem kapca.


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!