Segal hangember

Vágólapra másolva!
Pandora és Marcsi még mindig Segal tegnapi döntésén rágódik. Sajnálják Milót, Segalban csalódtak, és szava hihetetlennek tartják. 
Vágólapra másolva!

Pandora és Segal kapcsolata, a kihívásig egész szépen alakult, ahhoz képest, hogy milyen rosszul kezdődött. Igaz, hogy Pandi a nagyhangú fiúra tette a jelét, de azt mindenki tudta, hogy ezzel csak egy régi ígéretét váltotta be.

Forrás: RTLKLUB

Friss képek

Most azonban a lány csalódott, az őszintének hitt fiúban. Ma a szép modell, a díványon ülve, éppen azt ecsetelte Marcsinak, hogy Segal sok mindent bebizonyított a kihíváson tanúsított magatartásával. Például azt, hogy amit egyik nap mond, az teljes mértékben megváltozhat a következő napra, de ez még nem elég, ugyanis meg is magyarázza.

Ahogy a barna leányzó mondta: "Megmagyarázná a hóembernek is, hogy jó a kályha melege". Itt arra célzott, hogy mindenki meglepetésére, a miskolci kopasz nem Szilvit hívta ki, hanem Milót. Mindezt azzal indokolta, hogy meg akarja ismerni a szőke amazont.

Forrás: RTLKLUB

Pandora szerint azonban Segal senkire nem kíváncsi, - legalábbis önmagán kívül -, ez csak kibúvó volt a döntés alól. Tudta, hogy Szilvi erős, hiszen a kintről jövő sms-ekből, ezt simán le lehetett szűrni. Ezért választott olyan embert, aki népszerű, így majd Katkával mehet ki, és azt gondolja, hogy több esélye van.

A lány fűzte tovább a gondolatait: "Nézd meg, most is mit csinál. Szilvivel beszélget. Kampányol. Megpróbál közel kerülni Szilvihez, mert azt reméli, hogy így megszerzi az ő rajongóit. Mindenkinél be fog próbálkozni. Maga mellé akarja állítani a külső embereket, rajtunk keresztül. Folyamatosan gondolkodik. Néha túl sokat is."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!