Leo három nőt szeret

Vágólapra másolva!
A rebellis ifjú a riportszoba magányában megvallja, hogy Katkával szellemi síkon stimmelnek, jó csajnak tartja - ám a közösséget bomlasztó Segalt azonmód eltávolítaná a Villából. Ágicával való zavaros viszonyáról is mesél.
Vágólapra másolva!

A villalétről: - Itt bent nem úgy mennek a dolgok, mint amire számítottam. Más társaságra számítottam, az előző két show alapján. Egyre kevesebb a program, leszűkült a kör. Egyre unalmasabbak a napok. Persze, oldjuk meg mi.

Forrás: RTLKLUB

A nyűgökről: - A társaság szét fog esni, mert egyre jobban jön ki belőlem az, amit már én is nehezen viselek. Türelmetlen leszek az emberi butasággal szemben. A kaja összeírása sem ennyire bonyolult, mint ahogy mi előadjuk. Nagyon sok ilyen dolog van.

A nehéz emberekről: - Szilvivel nem szeretnék rosszban lenni, de kettőnk közt még lesznek afférok. Mondhatom az észrevételeimet, de nincs értelme. Ha én mondom, nem biztos, hogy az derül ki, ami van. Segal pont az az ember, akivel hosszútávon is együtt tudnék lakni, ettől függetlenül őt szavaznám ki elsőnek. Egyszerűen közösségbe nem való. Nagyon zavar. Rövidtávon poénkodni lehet. Indiánban van valami emberség, odafigyelés.

Forrás: RTLKLUB

Barátokról, Ágicáról: - Azért van olyan ember, akivel kialakulhatna valami barátság. Tommyboyjal jóban vagyok, de ő nagyon más világ. Neki csak egy dolog létezik és ebből nem lehet kizökkenteni. Ez az ő élete. Ágival jóban vagyok... ó, de hülyén hangzott ez, atyaúristen! Ez az oda-vissza, adok-kapok, ez bevallom, tetszik nekem. Itt bent, ilyen helyzetben nem lenne szabad megsértődni semmin. Jól kijövök vele, nagyon csipázom, ha tündérbogár.

Bővebben, hosszabban - videón! Leo egy órán át beszélt, Ágiról, Anettről... rendületlenül és őszintén. Ebből két anyagot is készítettünk.


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről