Frenki és Szilvi: nincs közös jövő

Vágólapra másolva!
Olvasóink szerint a párocskát csak nemi vágyak vezérlik, főképp a testi örömök miatt vannak együtt. A szavazók fele úgy véli, hogy jövő héten újra gyilkolják egymást.
Vágólapra másolva!

Arra voltunk kíváncsiak, hogy a VV-fanok miképp látják a múlt héten még gyűlölködő párocska váratlan kibékülését. Tízezren szavaztak oldalunkon és a többség (47%) úgy véli, hogy az egy hete még egymást utáló, megvető pár reneszánsza csak pár napig tart majd és rövidesen újabb véres, zajos, háborús jeleneteknek lehetünk szemtanúi.

Forrás: RTLKLUB

A válaszadók közel 31 százaléka gondolta úgy, hogy csak testi vonzás, nemi gerjedelem irányítja ezeket a folyamatokat: csak a szex miatt jött össze a problémás páros. Ebben lehet is némi igazság, hiszen pár perccel a csók után már a mosókonyhában találták magukat, majd az ágyban szeretgették egymást. (videó - hardcore, csak felnőtteknek!)

Tízből csak egy válaszadó gondolta úgy, hogy pusztán Szilvi az, aki taktikázik. Közel nyolcszázan úgy látták, hogy Frenki és Szilvi is nagy stratégák, csak taktikai okok miatt békültek ki. Az "Igaz szerelem" válaszra kevesebben kattintottak: lehet, hogy a Tiffany- és Romana-regényfüzetek túlzott olvasása miatt eltolódtak ezek a fogalmak.

Frenki és Szilvi újra együtt. Mit gondol róluk?

Szilvi taktikázik, párja nélkül kiesne. 1144 szavazat, 10.7 %
Mindkettő nagy taktikus. 782, 7.3 %
Igaz szerelemről van szó. 438, 4.1 %
Csak a testi vágyak vezérlik őket. 3297, 30.9 %
Jövő héten újra ölik egymást. 5012, 47.0 %

Összesen: 10 673 szavazat


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről