Mi a baja Tommynak?

Vágólapra másolva!
Pandorát és Szilvit nem hagyja nyugodni a kérdés, mi lelte Tommyboyt, aki a Villát rendszeresen óvodának nevezi. Marcsi még sírt is, a lányok pedig összedugták a fejüket.
Vágólapra másolva!

A közös táncpróba egy pontban eljutott az akrobatikus elemekig. A munkát innentől kezdve Tommyboy irányította, így Szilvi és Pandora - a két női bokszoló jelölt - kivonult a teraszra biciklizni. Eleinte szó nélkül tekertek, majd megjelent Marcsi hüppögve.

Forrás: RTLKLUB

Kiderült, a szlovákiai lányt Tommyboy bántotta meg, amikor közölte vele, nem ért a koreográfiához. Marcsi barátnőinek panaszkodott, akik gyorsan rákontráztak: felváltva szidták a chipendale táncost. "Bekattant, nem bírja a bezártságot. Én jól meg....na valakit, az jót tenne neki. Úgyis állandóan együtt van Jennyvel. Lehet, hogy kettőjüket kellene kihívnom párbajra..." - fejtette ki Pandora álmérgesen.

Szilvi sűrűn bólogatott, majd a két barátnő az összemosott, bepenészedett ruhák miatt mérgelődött teljes egyetértésben. Tommyboy ez alatt a koreográfiával küzdött és nem is sejtette, a lányoknak az agyára megy, hogy az utóbbi időben kihúzza magát a programokból, sokat hallgat, ha megszólal, akkor viszont csak annyit mond: "Ez tiszta óvoda".

Problémájukkal Tommyboyt nem keresték meg, inkább tovább edzettek: hasprés, guggolás, bicikli. A többi lány a szobában edzette hasizmát, Indián pedig rövid pihenés után a teraszon futkározott.

Forrás: RTLKLUB

A hálószobában most teljes a nyugalom, néhányan alszanak, a többiek pedig felváltva masszírozzák egymást sűrű nyögések közepette.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről