A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Rosszkedvünk tele

Vágólapra másolva!
Hogy Szilvi miért volt rosszul, azt tudjuk, de mindenkinek van valami baja, a mai kedélyjavító intézkedések ellenére.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Indián morcos. Nem érti teljesen, miért őt választotta ki Pandora. "Végig színészkedik és csak a baglyoknak játszik (a kameráknak - a szerk.) Itt bent próbálja a mesterségét. Én már nem is szeretném, ha visszajönne." Szilvi azzal vigasztalta, az éjjel imádkozott érte, hogy ez hogy is volt pontosan, nem tudjuk, Frenki például csak némi paplan alatti entyempentyemre emlékszik.

Frenki türelmes és vigasztaló próbált lenni délután Szilvivel, aztán mikor lecsillapodatk a kedélyek, kifakadt Indián előtt: "Ebből a kapcsolatból nem lesz semmi. Ez ezer százalék. Ha valami gáz van, játssza a mártírt, de arról meg azért tudunk, hogy két hónapja még megcsalt."

Anett rosszul aludt, ez elég egy napi zsémbeskedéshez. Jennynek sem teljes az öröme, Szilvi beszólt neki: "Legyek kegyetlenül őszinte? Ez a ruha csípőben vastagít."

Pandora Marcsit nyomasztotta ma, holmi homályos kártyajóslós tematika került elő, lakberendezésről és pasikról beszélgettek, meg további hihetetlen és követhetetlen női dolgokról.

A nappali csapata azon töprengett, a játék díjait kérnék-e három kívánságként az aranyhaltól. Nem mindenki volt ezzel így. Csaba három kívánsága között ott lenne az, hogy tudjon a lovakkal beszélni. Leo tudást, egészséget kívánna. A többiek leginkább mégiscsak pénzt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!