A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Hoztam is, nem is

Vágólapra másolva!
Ahogy az meg lett ígérve, megkapták Valentin-napi ajándékaikat a lakók, leginkább plüssállatkák formájában. Most sem volt mindenki boldog.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Katka puszilgatta a régi maciját, felpróbálta a gyűrűjét, odáig volt az örömtől: "halálpontosan illik az ujjamra!" Marcsi éneklő-sétáló szívecskét kapott, Jenny zsigere néma, de nagyobb. A négy beköltöző maciból az egyik szintén dalolni kezdett. Ágica kicsit elégedetlenkedett: miért nincs kísérő levélke az ajándékához. Leo egy oroszlánt kapott, száján lakattal. Vajon ki üzent neki ilyen talányosat, Valentin-napra? Indián whiskeyt kapott és rögvest megkínált mindenkit, ha nem is nagyon. "Ebből spúr vagyok, mindenkinek csak az íze kedvéért." Csaba megbökte kalapját a kamera felé, így köszönve meg az új veszkócsizmát.

Szilvi viszont sírva rohant a Riportszobába. Nagyon csalódott volt, hogy semmi jelzést nem kapott a rokonaitól, aggódott és nem értette, miért nem juthatott be legalább egy fénykép. Nem tudta eldönteni, hogy a családja felejtette-e el, vagy büntetésből nem kaphatja meg az üzenetet. Aztán az egész társaság próbálta megnyugtatni a táncoslányt, akinek lassan múlt a dühe. "Most az egész Villát le tudnám bontani!" Mindenesetre négyszer is jutott neki repeta Indián nyugtató tüzesvizéből.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!