Vágólapra másolva!
Lakóink ma egy lanovka kiránduláson vettek részt, ami sajnos rosszul sült el. A fél társaság eltörte kezét-lábát. Persze csak játékból. 
Vágólapra másolva!

A szauna volt a lanovka, és a játék szerint egy távoli bérc felett a felvonó elromlott, ezért egymás után ki kellett vetniük magukat a mélybe, hogy valahogy megmenekülhessenek.

Forrás: RTLKLUB

Ők maguk döntötték el, hogy kik és milyen sorrendben váltak áldozatokká. Az első hét kitaszított,( Indián, Marcsi, Pandora, Tommyboy, Anett, Csabi és Frenki) csodával határos módon túlélte a zuhanást, de a többiek összetörték magukat. Zúzódásaik miatt sínnel kellett rögzíteni egy karjukat és egy lábukat.

Azok a szerencsések, akik megmenekültek, segítői lettek a sérülteknek a következők szerint. Indián Szilvit segíti, Marcsi Katkát, Pandora Leót, Tommyboy Jennyt, Anett Milót, Frenki pedig Ágicát karolta fel. Csabának pedig igyekeznie kellett, hogy mindenkit támogasson, akit csak tud.

Forrás: RTLKLUB

Ezt a játékot sem sikerült túl sok embernek komolyan vennie. Leo egész nap azon kesergett, hogy nagyon fáradt, de nappal nem szeret aludni, meg dögleni, most azonban begipszelt lába éppen elég alapot szolgáltatott arra, hogy befetrengjen Katka mellé, és játsszák a mozgásképtelent.

Pandora néha odavakkantott Leónak, hogy kell-e valami neki, de a közgazdász láthatóan nem kért a segítségből.

Talán Anett az, aki a leginkább a szívén viseli párja - Milo - sorsát, aki annyira felbátorodott a kezelésen, hogy egész délután a szőke szépségre támaszkodva közlekedik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről