A Való Világok legszebb párja

Vágólapra másolva!
Szűk egy nap leforgása alatt hétezren szavaztak a Való Világ sorozat legszebb párjára: olvasónk túlnyomó része szerint a valódi, hús-vér szereplők közül a még csak formálódó párocska, Ágica és Leo kezdeti stádiumban lévő szerelme az igazi.
Vágólapra másolva!

Legtöbb olvasónk szerint Tom és Jerry lényegesen szebb párt alkot, mint Szilvi és Frenki, de előbbi rajzfilmfigurákat sajnálatos módon diszkvalifikálnunk kell: nem alkottak szerelmespárt és - tudtunk szerint - látogatóként sem jártak a Villában. Annál érdekesebb az eredmény az élő, humán szereplők esetében! Ági és Leo korai szerelmét, szenvedéstől sem mentes kapcsolatát igen sokan értékelik, elég ha a fórumokra pillantunk: a kishölgy rajongói üzemeltetik az egyik leglátogatottabb, legforgalmasabb topikot.

Forrás: RTLKLUB

Ó, lámúr!

Második helyre a csúnya véget ért Sziszi-Péter reláció futott be, de őket már csak harmadannyi szavazó választotta, mint az új álompárt. Sic transit gloria mundi, mondhatná erre Ági és Lorenzo, akik még a VV1 alatt rendre címlapra kerültek, holott igazi párkapcsolat soha nem alakult ki köztük. Övék a képzeletbéli bronz. A dobogóról már lecsúszva találjuk a kettes széria leszbikus párját, a Rita-Kismocsok tengelyt és az első sorozat Nóri-Leslie duóját. Utolsó helyen végzett a Szilvi-Frenki front, alig 3,6 százalékkal. Nem indultak a versenyen az Oki-Irén, a Béka-Mucika és a Laci-szolárium párosok.

Melyik (volt) a legszebb pár?

Ági-Lorenzo: 337 szavazat, 4.8 %
Nóri-Leslie: 292, 4.1 %
Sziszi-Péter: 794, 11.2 %
Kismocsok-Rita: 334, 4.7 %
Ágica-Leo: 2087, 29.5 %
Szilvi-Frenki: 253, 3.6 %
Tom és Jerry: 2986, 42.2 %

Összesen: 7083 szavazat


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!