Tommyboy beszól

Vágólapra másolva!
A reggel meghatározó pillanataiba tekinthetünk be. Ébredés, álmos arcok, cigi, kávé, terasz, pakolás és kívánságlista összeállítás. 
Vágólapra másolva!

Ma csodálatos napsütésre ébredhettek lakóink. Mivel a tegnapi nappal befejeződött a "minimálhét", ezért megint a legfontosabb program lett a kívánságlista összeállítása. Nyoma sincs a múltheti megfontolt arcoknak, ülnek a teraszon és röpködnek az "én kérek 30 túrórudit, 40 krémtúrót". Mit számit, most nem kell fizetni érte.

Forrás: RTLKLUB

Friss képek

Tommyboy tutira kér gyorsrizst, de vigyázat, csak vadrizses keverékben, pár kiló répát, és még a többit kitalálja. A lányok cigit is szeretnének, mert már alig van két-három doboz fejenként. Indián is folyamatosan ellenőrzi a listát: "Csirkemájat kértetek? Kérjél Bacont is, három csomaggal legalább."

Szilvi, még a reggeli tisztálkodás előtt van, fürdőköntösben ül a teraszon, szájából ömlik a füst, kezében a kávéja, szigorú arccal írja a listát. Miután teleírták a papírt, azon morfondírozik, hogy "tuti, hogy valamit kihagytunk".

Forrás: RTLKLUB

Anett tétován kávézik, egy szót sem szól csak hallgatja a többieket. Egyszer csak Szilvi felkiált, hogy valamelyik krémjét nem kapta vissza, erre az eddig csendes szőke is firtatni kezdi, hogy vajon hol vannak a körömreszelői.

Tommyboy, aki mindig felelősnek érzi magát azért, hogy mindenkinek a magántulajdonát megvédje odaszól a csivitelő lányoknak: "Írjátok össze, hogy mi hiányzik aztán majd én beszólók!"

Csabi szerint a stáb tagjai hallják a kívánságokat, maximum valamit nem sikerült beszerezni, vagy ilyesmi, de azt mondja attól, hogy percenként ötször elmondják, attól nem lesz gyorsabb, csak az agyára mennek mindenkinek.

Vannak jó meglátásai ennek a lovászfiúnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről