Buli után a hiszti

Vágólapra másolva!
Lassan törvényszerű, hogy egy komolyabb buli után hallhatunk egy kis veszekedést is. Ma sem volt ez másképp. 
Vágólapra másolva!

Pandoráék menyegzőjét hatalmas buli követte, aminek aztán a vége újabb kiborulás lett. Hogy ki borult ki? Talán ezt a kérdést már senki nem teszi fel komolyan. Szilvi a jó pár üveg sör hatására kissé érzelgős állapotba került, oda kuporodott kedvese elé, és feltárta neki érzelmeit.

Forrás: RTLKLUB

Esküvő a Villában

Kicsit ittas, akadozó szerelmi vallomást hallhattunk. A baj ott kezdődött, hogy Frenki nem volt abban a hangulatban, hogy manócskájának hasonló dolgokat mondjon. Innen tehát egyenes út vezetett odáig, hogy öt perc alatt eljussanak a "kutya vagy" kezdetű monológhoz, amit nem a fiú mondott.

Frenki már csak bólogatott: "tudom, tudom", dünnyögte. Foszlányok következtek az elmúlt két év történetéből, mikor ki kereste meg a másikat, ki akart békülni, de persze ebből egyszerű halandó nem sokat érthetett.

A vita bizonyos pontjánál Szilvi, - ahogy mindig - kihátrált a teraszra, hogy bele kapaszkodhasson egy nyugalmat hozó cigarettába. Mivel nagy üvöltözés nem volt, a többiek némi késéssel értesültek az újabb harci helyzetről.

Pandora nem volt rest, azonnal barátnője után eredt, és vigasztalni kezdte: "Hányszor megmondtam neked, hogy ne békülj ki vele!" A szőke extáncos ezúttal sem változtatott azon a szokásán, hogy akit délelőtt még ölelt, azt most elhordta mindenféle rongyembernek.

Forrás: RTLKLUB

Bár eddig sem közöltük a szófordulatokat, amiket ilyenkor használni szokott, de biztosíthatunk mindenkit, hogy maximum csak szórend változás volt, tehát ezen a fronton is minden stabil.

Pandora természetesen helyeselt és öntötte a lelket barátnőjébe, aki hüppögve feküdt le a nappaliban Marcsitól bérelt helyére.

Frenki eközben Milóval és Indiánnal ült a szaunában. Röviden ő is felvázolta a helyzetet, elmondta, hogy nagyon elege van már az állandó cirkuszból, de aztán lassan túlléptek a témán és más dolgokról kezdtek beszélgetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről