Fordított óra

Vágólapra másolva!
Mivel a lányok határozatlannak bizonyultak a döntésben, büntetésképpen egy órára a férfiak vették át az uralmat. A legrosszabbul Marcsi járt.
Vágólapra másolva!

Indián ugyan próbálkozott néhány szexuális jellegű paranccsal, de aztán feladta, így Katkának nem kellett teljesítenie a feladatot. A lányok azonban így is munkával kezdték a büntetés egy óráját: kitakarították az egész Villát. Míg az Urak a legtöbb lányt hagyták pihenni, Milo úgy érezte, itt az ideje, hogy visszafizesse a kölcsönt.

Forrás: RTLKLUB

Marcsi a teraszra csak puszikért cserébe mehetett ki, ott először ki kellett vennie Frenki alól a széket, majd udvariasan a feneke alá tolni. A szlovákiai lánynak az egyik kamera elé kellett térdelnie, és könyörögve kérni a VillaManók hosszabbítsák meg a férfiak uralmát három órával. Később Milo beküldte a nappaliba, hogy a kanapén ugráljon, majd kimehetett a teraszra elfogyasztani az italát, amit előtte kihozott magának a hűtőből.

Milo még folytatta volna a kegyetlen, ám vicces parancsokat, de megszólalt a gongszó, amely után újra visszaállt a nők uralma. Marcsi nem csak azért kapott ennyi kellemetlen feladatot, mert Milo kedveli, hanem azért is, mert Úrnője egész nap ugráltatta. Marcsi párja minden egyes lépését figyelte, mondván nem akart büntetést kapni, amiért nem tartja be a szabályokat.

Akármi is volt az oka, a két lakó hosszú időre felvidította a Villalakókat. VillAmazónia Alkotmánya újra életbe lépett, a lakók pedig még órákig nem fekszenek le, úgyhogy sejteni sem lehet, mi jöhet még.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről