Nincs más téma, csak a szex

Vágólapra másolva!
Tommy, Indián, Frenki és Csaba már annyira kanosak, hogy szinte nincs más témájuk, mint a múltbéli sikerek, a nők, a szexuális kalandok. Mivel nemigen nyílik alkalom az aktusra, marad a verbális, képzeletbeli nőzés, az elméleti csajozás és a dicső múlt felelevenítése.
Vágólapra másolva!

Anekdotákat mesélnek a legények a napsütötte kertben: Frenki egyik barátnője annyira bevállalós volt, hogy elballagott egy Erotika-kiállításra, viháncolós jókedvében felmászott a színpadra és "megcsináltatta" magát egy ismeretlennel. A többiek elismerően néznek körbe, ez igen, micsoda remek barátnő az ilyen!

Forrás: RTLKLUB

Friss fotók!

Csabát lovaglás után szokták lekapni a lányok: "Nem tudsz egy sötét helyet?" - kérdik tőle, de a szótlan cowboy erről már nem szeretne többet beszélni, önmagához képest így is sokat fecsegett, hiszen három tőmondatot mondott zsinórban. Frenki azért morog, mert a nők kelletik magukat a diszkóban, riszálnak neki és vonaglanak, de mikor hazaviszi őket, addigra meggondolják magukat és csak feszengnek és húzódoznak.

Aztán felcsillan a szeme: "Ott van a csaj a barátjával a diszkóban, csókolózik a pasijával, közben veled szemez. Diktálja a telefonszámát, majd megy a vécébe és megfogja a kezed, behúz magával. Én szeretek flörtölgetni a csajokkal, de ha az én nőm teszi más pasikkal, akkor húúú!!!" - folytatja Frenki az elméleti csajozást, mi meg tudjuk Győzike és a lefejelős eset óta, mit is jelent az a komor "húúú".

Forrás: RTLKLUB

Tommyboy is sztorizik: három táncos ismerőse külföldön adott elő egy táncos produkciót, majd egy szexre éhes nő utánuk ment az öltözőbe. Ők hárman megtették, amit a könnyűvérű, tüzes hölgy kért, majd az asszonyka mégis sikoltozva rohant ki, mondván, hogy megerőszakolták. Kisebb nyomozás után kiderült, hogy (minő véletlen) a lokál főnökének feleségéről volt szó, s mivel - általunk mélyen elítélt és megvetett - fekete melóban volt a chippendale-csapat, hetekre mehettek a (talán német?) fogdába.

Indián kifejti, hogy ha nincs nője, akkor szinte semmi mással nem tud foglalkozni, csak a folyamatos, szinte mániákus csajozással, majd Ágica kérdésére elárulja, hogy milyen a nőideálja. A fekete, hullámos hajú, vékony derekú, finom valagú nőket szereti, nagy karika alakú fülbevalóval: úgyhogy Indi-fan lányok, már tudjátok, hogy kell jönni párbajra!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről