Rövidzárlat

Vágólapra másolva!
Leo filmes élményeivel szórakoztatta Katkát, aki a beszélgetés elején nem tudott reflektálni a hallottakra. Nem az ő hibájából...
Vágólapra másolva!

Annak ellenére, hogy a lányok Szilvi távozása után megígérték, hogy ők főznek majd minden nap, ma megint Indián töltötte a fél napot a tűzhely mellett. Apacsunk már nagyon unta a banánt, de nem mártírkodott, sőt!

Leo éppen csak bekukkantott a konyába, mikor a rocker viccesen megkérdezte tőle: Jó lesz így, Leoncio úr? A benzinkutas egy percre zavarba jött, majd mosolyogva hagyta ott Indiánt a fazekak között. A jacuzziba vonult, Katkával.

Forrás: RTLKLUB

Itt a beszélgetés kicsit nehezen indult, de Leo bedobta a "láttad azt a filmet, hogy..." kérdést, s megkezdődött a kommunikáció. Kata sokáig nem tudott hozzászólni a témához, ami annak is köszönhető, hogy Leónak többször rövidzárlata volt.

"Már nem beszélünk semmiről, mindig csak egy témáról és semmi nem jut az eszembe!" - fakadt ki, mikor nem emlékezett Almássy gróf keresztnevére. Egyre jobban mérgelődött, mert nem csak a keresztnév, de több filmcím és színésznő neve is csak nagy erőfeszítés árán jutott eszébe.

Forrás: RTLKLUB

A Csillagok Háborújánál és a Klónok Támadásánál óriási volt az összhang, a Gyűrűk Uránál pedig már egymás szavába vágva meséltek...
Eközben a többi lakó a legnagyobb nyugalomban hajtotta álomra a fejét. Ki a hálószobában, ki pedig a nappaliban.

Normális, mégis csak vasárnap van...

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!