Frenki, a jóindulatú

Vágólapra másolva!
Frenki minden alkalmat kihasznál, hogy belekössön Leóba. Most a fiú őszinteségét kérdőjelezte meg, s ezzel nem volt egyedül.
Vágólapra másolva!

A teherfuvarozó nem hitte el, hogy pusztán intenzív edzéssel és helyes táplálkozással érte el Leo, hogy 43-as karja legyen. "Ne papoljon, hogy nem volt szuri, ha neki 43-as karja volt és 140-el nyomott!" Persze Indiánnak is kapott az alkalmon, ő is kritizálni kezdte a benzinkutast.

Forrás: RTLKLUB

Új képek: klikk a fotóra!

Frenkit annyira hajtotta a kíváncsiság, hogy a nappaliban elkapta Leót és kérdőre vonta. Bár ne tette volna, mert enyhén beégette saját magát, ugyanis Leo elmondta, csak 100-al nyomott és soha, semmilyen doppingszert nem használt. A teherfuvarozó persze nem állt le vele vitázni, ezt nyilván majd később, Indiánnal beszéli meg. Vagy beszéli ki.

Forrás: RTLKLUB

Ezt követően Tommyboy kihirdette a délutáni erőpróba győzteseit: Anett, Indián, Milo, Frenki és Csaba örülhetett. Katka és Ágica küzdelmét döntetlenre hozta ki a chippendale. Pár szóban értékelte teljesítményüket, hozzáállásukat, lelkesedésüket, majd korábbi döntését megváltoztatta, így lakóink egy igen izgalmas felsőrész cserébe bonyolódtak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről