A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Indián mindenképpen rá akarta venni Leót, hogy ő legyen az egyik, akit kihív párbajozni. A benzinkutas nagyon titokzatos volt, nem adott egyértelmű választ a rockernek.
Vágólapra másolva!

A Kiválasztás után Indián nem titkolta, nem jött jól neki Marcsi döntése, ő akarta a zöld kendőt. Kapóra jött neki, hogy egy pár percre egyedül maradtak Leóval a nappaliban, így a közelgő Párbajra tudta terelni a beszélgetést. Inkább óvatos puhatolózás volt ez, mint beszélgetés, mert a rocker mindenáron ki akarta szedni Leóból, hogy biztosan ő lesz-e az egyik, aki zöld kendőt kap majd a Kiválasztáson.

Forrás: RTLKLUB

Leo nagyon titokzatos volt, és nem adott egyértelmű válaszokat. Indián próbálta rávenni a benzinkutast, hogy ígérje meg, vele megy majd ki párbajozni, de ez a mondat, nem hagyta el a kiválasztott száját. (Annál is inkább, mert ugye azt a nézők döntik el, hogy a két kihívott közül, kivel küzdjön majd meg Leo.)
Az apacs nem adta fel, sőt! Tanácsokkal látta el a fiút, miszerint ha Milo lesz majd az egyik kihívott, a másik pedig ő, akkor tutira együtt mennek majd a stúdióba.

Forrás: RTLKLUB

Ezzel sem ért el sok eredményt, Leo egyre sejtelmesebb lett és csak annyit mondott: "Majd meglátjuk!" Ezt a kis dialógust később a rocker egészen más felütéssel tálalta Csabának és Tommyboynak. Szerinte a fent említett párbeszédből egyértelműen kiderült, hogy Leo, kiket hív majd ki Párbajozni.
Indián, elárulnád nekünk is?

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!