Kössünk bele a másikba

Vágólapra másolva!
Szembesítő show volt ma a Villában. Valószínűleg nem is lehet kérdés, hogy ki az, akit a legtöbben kritizáltak. 
Vágólapra másolva!

A lakók sorra megtekintették néhány társuk bemutatkozó kisfilmjét, majd kérdésekkel bombázták a főszereplőket.

Először Katka klipjét nézték meg, majd leginkább azt emelték ki, hogy a lány makacs és hirtelenharagú, holott a filmjében nem ezt mondta. A ceglédi szőkeség ezzel egyetértett, de hozzátette, hogy amilyen gyorsan megharagszik, olyan hamar le is nyugszik.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Frenki volt a következő áldozat, de őt nem nagyon tudták megfogni a többiek. Sokat gondolkodtak, hogy vajon mibe kössenek bele, de aztán rájöttek, hogy a fiú éppen olyan a Villa falain belül, amilyennek a filmben megismerhették.

Utána chippendale táncot láthattunk eredetiben. Természetesen Tommyboy összeállítása következett. Itt is nehéz dolguk volt a többieknek. Annyit tudtak csak felhozni, hogy a fiú talán felszabadultabb a kinti világban. Ezt a táncos nem is cáfolta.

Leónál azonban mindannyian elidőztek. Amikor a kutas arról beszélt a filmben, hogy neki egy játéknál nem a nyeremény számít, Frenki hangját hallhattuk a háttérből: "hazudik".

Ahogy vége lett a vetítésnek Anett szólat meg gúnyosan: "Ebből a filmből úgy tűnik, mintha egy kis hülyegyerek lenne". Még jó, hogy a program Szembesítő show címen futott, mert ezek mind úgy hangzottak el, hogy a fiú nem hallotta.

Forrás: RTLKLUB

Az arcába csak pár dolgot mertek mondani. Például Ágica, - a mindig őszinte - szokásos "nem értelek" arckifejezéssel közölte, hogy az előbb a képeken egy olyan fiút látott, aki laza és jó fej, nem egy ilyen kombinálós figura, mint aki itt van. "Most akkor mi van. Ez vagy az?" - kérdezte a kedves.

Leo végighallgatta, de közölte, hogy ezekre nem nagyon tud mit mondani, de talán nem is akart. Valószínűleg furcsa volt számára, hogy éppen az a személy tesz fel neki kérdéseket, akivel közel három hónapja mindennap megbeszéli, hogy miért ilyen.

Tommyboy egy mondattal összegezte a lényeget: "Itt bent valóban hiányzik belőle a lazaság, de én azt hiszem láttam már ebből valamennyit Amszterdamban".

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről