A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Új fejek, régi gondok

Vágólapra másolva!
A lakók egy gyors ebéd után alaposan megnézegették magukat a Villa falait borító detektívtükrökben, aztán vagy megbarátkoztak új kinézetükkel, vagy elpihentek.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Marcsi személyisége tényleg lendületet kapott az új hajától. Katkával beszélgetve, a kisördögöt plántálta benne: "Amúgy Justin csajozós típus? Akkor inkább nyugodj bele, így amikor kimész, nem ér meglepetés, ha nem várt meg." Aztán valamit mintha elmondott volna magáról is, de nem sikerült. "Vannak dolgok, amik nagyon fájnak, de nem mondom meg, hogy ne gondolják, hogy hülye p.csa vagyok. Fiúk, most már írjatok, hogy szerelemesek lettetek belém, mind!" - kurjantotta, majd elfutott Milo karjaiba.

Frenkit ezalatt a Villanővér a riportszobába hívta, és a régi dolgokról kérdezgette:

"Kicsit felszabadultabb vagyok, mióta nincs itt Szilvi, ugyanakkor meg hiányzik, éjszakánként sokat gondolok rá. Sokat morfondírozok azon, hogy mit csinál most odakint, de ezt nem akarom, mert csak a legrosszabbra tudok gondolni, és ezen nagyon felidegesítem magam. Én igazából ilyen vagyok, egyedül megtalálom magamat, de a szívemben ő az első. Néha nagyon jó, néha nagyon rossz volt a viszonyunk.
Azt hiszem, nagy nyeremény volt neki, hogy ide bekerülhetett, de hamarosan szerintem én is megyek. Most azt tanácsolom, érezze jól magát, ne rágódjon sokat a dolgokon, aztán nyugodtan megbeszéljük a dolgainkat ketten."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!