Szerelem a harc előtt

Vágólapra másolva!
A mai bokszgálára hetek óta készülnek a lakók, de azt mégsem gondolták, hogy ilyen meleg pillanatokat élnek át. A gondok ott kezdődtek, amikor az útra felkészült két harcos, Indián és Csaba több, mint egy óráig várt az udvaron, láthatóan feszülten, hiszen nem akartak egymással harcolni, most mégis ez vár rájuk.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Ekkor hirtelen megjelent a képernyőjükön Kokó és izzadva közölte velük a gikszert, hogy a műsor előtt egy fél órával még mindig nem jelent meg Majka a Nagycirkuszban, és ha ez így marad, akkor szeretné megkérni Indiánt, hogy álljon ki inkább Dopeman ellen, így mentve meg a Villa becsületét.

Ez fogalmazás, bármilyen képtelenül hangzott is, a lelkébe talált a lakóknak, mindenki biztatta Indiánt, aki maga is örömmel vállalta a beugró szerepét. Aztán megint volt idejük tanakodni és várakozni egy darabig, megértőek voltak szegény tévésekkel, akiknek most aztán főhet a fejük. Csaba kissé szótlan volt, helyette Ágica hozta szóba, hogy azért neki is kellene bokszolni valaki ellen.

Ágica a nagy felfordulásban észrevétlenül rámászott Leóra és csókolgatni kezdte, szerinte az arcán, mi azért úgy láttuk, jutott az máshova is. A legény nem tiltakozott, de nem is nagyon lelkesült be, mintha sejtette volna, hogy azért még mindig kamerák kereszttüzében van. Aztán egy újabb bejelentkezés vetett véget a kis románcnak, nem is esett több szó köztük erről. No majd később biztos.

A fiúk végül elindultak a Nagycirkusz felé, ezért a helyi kisebb-nagyobb cirkuszokról lemaradtak. Hamarosan bővebben is beszámolunk arról, hogy Frenki szinte a Villát verte szét, bár Szilvit szerette volna.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!